User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
65 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Laptop Fan Soğutucu Olarak Tavsiyeleriniz Nelerdir ??

Murat Özcan
    Misafir

Arrow Laptop Fan Soğutucu Olarak Tavsiyeleriniz Nelerdir ??

Arkadaşlar laptopum da hissedilir derecede ısınmalar başlamıştı fanın çevresinde, neyse temizledik ettik güzel normalde döndü ısınma sorunu kalktı gibi bir şey ben bunu en aza düşürmek için laptopun altına soğutucu almak istiyorum şöyle uygun fiyatlara güzel iş gören veya fiyatına göre çok iyi olan ürünler hangileri acaba aramızda illaki kullanan arkadaşlar vardır almadan önce sizlere danışmak istedim tavsiyeleriniz hangileridir şimdiden teşekkürler...

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takipteyim bu konuyu..
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Murat Özcan
    Misafir
    gerekli bir konuydu sanırım aradım daha önce açılmamış sanırım yanlıs olmasın genede

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hehehe
    Takılma bu kadar be Murat'cım.. Senin iyiliğin için demiştim ben onu.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı gökberk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hehehe
    Takılma bu kadar be Murat'cım.. Senin iyiliğin için demiştim ben onu.
    yok takılmakla alakası dostum,gerekli bir konu oldugunu belırttım senın yorumuna bırsey demıyorum

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    murat fan sogutucu farketmez aslında dandık te alsan iş yapar . onemlı olan alttan hava gırebılmesı ekstra fan olunca altta bu bı fayda saglar laptopa .
    bu ısınde ınce ayrıntıları var tabıkı mısal metal olanlar var daha hızlı sogur soguguda laptopa cabuk aktarır.
    yanı kısacası bılgısayar gecelı gunduzlu acık kalması lazım onemlı seyler yapıyorum dıosan bı .
    Zalman ZM-NC1500W Notebook Soğutucu | Donanimkafe.Com Donanım-Teknoloji Haberleri-Testler-İncelemeler...

ama yok okadarda deil diyorsan .

bu yeterlı olur.com
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    murat fan sogutucu farketmez aslında dandık te alsan iş yapar . onemlı olan alttan hava gırebılmesı ekstra fan olunca altta bu bı fayda saglar laptopa .
    bu ısınde ınce ayrıntıları var tabıkı mısal metal olanlar var daha hızlı sogur soguguda laptopa cabuk aktarır.
    yanı kısacası bılgısayar gecelı gunduzlu acık kalması lazım onemlı seyler yapıyorum dıosan bı .
    Zalman ZM-NC1500W Notebook Soğutucu | Donanimkafe.Com Donanım-Teknoloji Haberleri-Testler-İncelemeler...

ama yok okadarda deil diyorsan .

bu yeterlı olur.com

ben bugun baya bir baktım plastık olanlar var 20 30 liralık guvenıp alamadım,bu zalmanlara baktım onlarda cok para,orta dereceli bir şey bakıyorum dostum anlıycan

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uygun fiyat olarak kastınız ne bilmiyorum ama benim laptopum çok ısınıyordu, HP-G62, fanını temizlettim çok farketti ama tekrar dolacağı için ısıtıcı almaya karar verdim. havayı aldığı yer en üst sol köşede olduğu için altı tamamen ızgara soğutucu lazımdı.. Xigmatek aldım 70 civarı fiyata, altı komple alüminyum ızgara, 20 cm civarı fanı var 500 rpm de dönüyor biraz yavaş ama gerçekten soğutuyor..

15.7 inç tam sığıyor, 17 lik yazana daha büyükse 19 luk alın..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uygun fiyat olarak kastınız ne bilmiyorum ama benim laptopum çok ısınıyordu, HP-G62, fanını temizlettim çok farketti ama tekrar dolacağı için ısıtıcı almaya karar verdim. havayı aldığı yer en üst sol köşede olduğu için altı tamamen ızgara soğutucu lazımdı.. Xigmatek aldım 70 civarı fiyata, altı komple alüminyum ızgara, 20 cm civarı fanı var 500 rpm de dönüyor biraz yavaş ama gerçekten soğutuyor..

uygun fiyat dediğim en fazla 40 50 arası bir şey yani dostum sonuçta hepsi aynı işi görüyor özellikleri farklı çokta para vermek istemiyorum açıkcası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uygun fiyat dediğim en fazla 40 50 arası bir şey yani dostum sonuçta hepsi aynı işi görüyor özellikleri farklı çokta para vermek istemiyorum açıkcası
    laptopun havanın nereden aldğna, fanın noktasına bağlı.. Daha ucuza vardı ama benim laptopun fana denk gelmiyordu.. Tek tek bakmanız lazım.. 1 haftada karar verdim ben

Murat Özcan
    Misafir
    laptopun havanın nereden aldğna, fanın noktasına bağlı.. Daha ucuza vardı ama benim laptopun fana denk gelmiyordu.. Tek tek bakmanız lazım.. 1 haftada karar verdim ben
    benim fanda sol üstte bende bugünden itibaren başladım bakmaya artık önerilere göre bir kaç gün içinde alacağım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alt tarafı fan alıyosun 40-50 lıra para verıosun ama 1 hafta omrunden omur gıdıyo sa eger sende bndensın yaw cok ınce eleyıp sık dokuyorum bnde.

bana gore bır urun azıcık estetık olmalı kullanıslı olmalı .

murat sana 3 lu fanlı olanlar var onlardan al hem ucuz hemde 3 tane fanı var artık hangısı denk gelırse bırı ram ı bırı harddıskı bırıde fanı sogutur.

No coffee!!!

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alt tarafı fan alıyosun 40-50 lıra para verıosun ama 1 hafta omrunden omur gıdıyo sa eger sende bndensın yaw cok ınce eleyıp sık dokuyorum bnde.

bana gore bır urun azıcık estetık olmalı kullanıslı olmalı .

murat sana 3 lu fanlı olanlar var onlardan al hem ucuz hemde 3 tane fanı var artık hangısı denk gelırse bırı ram ı bırı harddıskı bırıde fanı sogutur.
    İyi güzelde kanka hangisi onlar milyon çeşit var link falan ataydın bari

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlar sana ördek olsun .

Cooler Pad Notebook Fan Soğutucu GittiGidiyor'da 36404296
    Notebook / Laptop Fan Soğutucu
    Laptop Cooling Pad 4-Port USB Hub + 3 Fan Cooler,Power source supported easily by the plug-and-play USB connection as a self-power mode
    3 Fans Notebook Laptop Cooler Pad Aluminum - China Cooling Fan, Heatsinks in Cooling Fan & Heatsinks

yada homemade yapıcan.
    bı alımınyum levha alıcan cnc de guzelce işliceksin tamamen kendı laptopuna gore ardından sessiz saglam bi fan bulucaksın tavsıyem dıstan motorlu altına montelıceksın .ardından usb den cevırı guc alabılmesı ıcın muyendislik konusturucaksın .sonra keyfıne bakıcaksın.

No coffee!!!

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 Fans Notebook Laptop Cooler Pad Aluminum - China Cooling Fan, Heatsinks in Cooling Fan & Heatsinks

Bende bu tür neredeyse aynı bi ürün vardı hiç kullanışsız laptop durmuyordu üstünde sogutucusu yeterli oluyordu ama plastık sert kıvrımlı hep cizdi altını falan en son kablosu elimde kaldı zaten bence iyi birşey al.

Fikirler ÖLMEZ
    M.Kemal ATATÜRK

Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
    Şamil BASAYEV

u.kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    comfydesk kullanıyorum tek geçerim bi defa para verin iyisini kullanışlısını alın derim
    incelemeniz için resmi sitesi;
    Soğutuculu Laptop Masası, En Konforlu Laptop Sehpası ve Yüksek Performanslı Laptop Soğutucu - Comfydesk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı u.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    comfydesk kullanıyorum tek geçerim bi defa para verin iyisini kullanışlısını alın derim
    incelemeniz için resmi sitesi;
    Soğutuculu Laptop Masası, En Konforlu Laptop Sehpası ve Yüksek Performanslı Laptop Soğutucu - Comfydesk
    100 üstü vereceği zaman zalman alır vantilantör niyetine Bendekiinin tek eksiği kucağındayken biraz rahatsız olması, ***** biraz büyük ve metal bir şeyi kucağına koyunca rahatsız ediyor

VATAN COMPUTER - XIGMATEK - SHIELD 12" - 17" ALUMINYUM NOTEBOOK SOĞUTUCU (2 Port USB) - Soğutma Sistemleri bu bendeki

VATAN COMPUTER - XIGMATEK - SHIELD 12" - 19" ALUMINYUM NOTEBOOK SOĞUTUCU (2 Port USB) - Soğutma Sistemleri bu bir büyüğüü

Zalman alacak olsaydım

VATAN COMPUTER - XIGMATEK - SHIELD 12" - 19" ALUMINYUM NOTEBOOK SOĞUTUCU (2 Port USB) - Soğutma Sistemleri

VATAN COMPUTER - ZALMAN - ZM-NC2500 PLUS 12" - 17" 2.5" HDD SLOTLU NOTEBOOK SOĞUTUCUSU (3 Port USB) - Soğutma Sistemleri

PC'nin kendi fanı ve yolları kesinlikle temiz olmalı yoksa hiçbiri işe yaramaz..

Sweet Vagabond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde eski bilgisayarımda aşırı ısınma problemi var. 4 senelik bilgisayar. İnternette gezinirken sıkıntı yok ama en ufak bir oyun yada program açtığımda birden kapanıyor. 2 haftada bir açıp fanını temizliyorum, altında soğutucu olmadan çalıştırmıyorum ama önüne geçemedim.

En son çözüm olarak vantilatör üzerinde kullanmayı denedim. Çok kullanışlı değil ama bunu ancak bu pakladı

http://www.sogutucuveklima.com/wp-co...vantilator.jpg

TLG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Logitech N120 veya N200 hatta kaliteli speaker da üzerinde olsun isterseniz. N700'ü şiddetle tavsiye ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)