Hayir özel serviste.Ileride düşünülebilir. :)
950 km full depoyla gitmisligim var 360 km si şehirlerarası diğeri şehiriçi.
Cupra en azından hakkını veriyordur emin ol geri vermem hocam :D
Printable View
Hayırlı olsun da diyelim mi :D
dizele gore aşırı yüksek bir rakam hele 1.6hdi ye gore çok fazla bir akrabam aldı 1000km leri goruyor 1 depo ile bir sıkıntı olması lazım yani sürekli gazlasanda bence bukadar çok yakmamalı
aynı motora sahip focus tdci kullanıyorum dip gazda dahi gezsen o araba o kadar yakmaz yani kullanıcı kaynaklı problem değil bence araçta bir sıkıntı söz konusu, yetkili serviste arıza tespit cihazı belki çare olur.
Yakıt alıp kaç km gittiğinizi test ettiniz değil mi? Yol bilgisayarının ölçüm türünü değiştirmiş olabilirsiniz l/km gibi ondan yanıltıyordur. Fap kontrolü ve sensor kontrolü yaptırmanızı öneririm.
Bence biraz fazla basıyorsunuz gaza...Bendede m-jet bravo vardı normal kullanım ile 700 km'yi geçemiyordum...Ki siz 4000 devirlerde vites değiştirmelerden falan bahsetmişsiniz :) Agresif kullanıma göre normal bir sonuç bence...
Banada çok Anormal geldi 4 bin devirde de kullansan o kadar yakmaması lazım.
Evet depoyu doldurup ölçtüm yol bilgisayarına bağlı kalmadım.Sıkıntı var bence de ama ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Yetkili servis 4.000 tl fiyat çekti etim ne budum ne a......
Yazılım yaptır tüketimin azalır.
Carbon clean ve manifold temizliğini de ihmal etmeyin.
22 gercekten cok buyuk tüketim bana göre
Servisin dediği şey dalga mı geçiyor anlamıyorum ki..Enjektörler, yakıt pompası, sibop, conta vidaları vs değişecek işçilik dahil 4.000 tl.Şansımı mikeyim...
sat kurtul
güncel yazılım attır arabaya birde öyle dene
bu sorununu söylicek tabiki
Bana aracı satan galeri pek detaya girmeyeyim kısacası dolandırmış beni.Bugün anladım bunu dava açacağız şerefsize...
geçmiş olsun, dışarıda aynı işlemleri yaptırmayı denedin mi?