Sen nerde oturuyosunki? Benpejo anlamam ama fordla ayni motorsa bi yer vardi fordularin oraya baktirirsin
Sen nerde oturuyosunki? Benpejo anlamam ama fordla ayni motorsa bi yer vardi fordularin oraya baktirirsin
ben sadece parça fiyatlarını yazdım eğer motor bitikse gerçekden o fiyatlara yakın tutar dışardada mevcut parçaları tamir ettirerek yarı fiyatından düşük rakamlara yaptırabilirsiniz.. en basitinden enjektör tamiri sadece 600-700 tl tutuyor.. bu arada 90 binde aracın o hale gelmeside bence zor ihtimal km si ile oynanmışmı ona baktırın..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Motorun bitik olduğuna ihtimal vermiyorum açıkçası.Perşembe günü elime 800 küsür geçecek onla halledebilirsem hallederim fazlası beni aşar neyse bakalım..
İşin gücün olsa da farketmez arkadaşım. Böle saçma rakamları amir de olsan memur da olsan ciğerin yana yana verirsin ya da veremezsin.Benim de pejom vardı, esp ışığı yaktı servis 2.000-3.000tl arası bir rakam çıkardı 2008 yılında.Allah kolaylık versin şansın açık olsun.
eğer 90 bindeyse bende ihtimal vermiyorum çok basit bir şeyde olabilir o kadar sıkıntı yapma
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bende sürekli klima açık çok sakin kullanımda 1.6 benzinli ile 150l liraya 350 km yapabiliyorum.. normalmi bu ?
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Tesekkurler arkadaşlar güzel yorumlar için
Aracin bukadar yakmasi kullanimla alakali degil bir sikinti var aracta. Yakit geri donus borusunu kontrol edin var ise maf sensorunu temizletin (hava akis metre) birde o servisi degistir sen baska servis bul araci cihaza baglayip degerlerinin normalini bilip karsilastirabilecek bir servis bul. Genelde nasil kullanilacagini bilmiyorlar o cihazi bagliyorlar ariza kaydi varmi bakiolar yoksa hersey normal diyip cikiyorlar isin icinden. Birde araci aldigindan berimi boyle? Gidisinde herhangi bir sikinti varmi? Anlik tuketime bakma sen ben 1. Viteste normal kalkarken 99 lt leri goruyorum ama benim arac sehir ici 5 - 5.5 yakiyor. Sen tripi sifirla bi 100 km sonra ortalamana bak bizimlede paylas
e60 535d & THE A45 AMG
Aracın son durumunu bildireyim dediklerim dışında bir şey yapılmadı.Işık yandığında mazot alıyorum 12 litre kadar arada bi klima açık 150-160 km civarı gidiyyorum ama önemli olan ışık yandığında depoda kaç lt mazot olduğudur da bence..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)