Arabasında 90cm kılıç taşıyan adamdan beklencek cevap :D
Şaka bi yana ilk biber gazı sonra elektroşok ile yerde yüründürmece güzel plan sonrasında polis çağırıp yanlış adres verip gelene kadar dayak + bonus olur :D
Printable View
Taktiklerini tam anlatamadım sanırsam. o saatlerde giricek adam yumurta sokmaz direk dalar eve. Adam 1-2 gün önceden atıyor yumurtayı. Cabuk bozulup koku yaptığı için temizlemek gerekiyor. 1-2 içerisinde temizlemezsen kimse yok diyip dalıyolar eve. Olayları bu sanırsam. Saat 3 de atıp 5 de giriceklerse neden yumurta atıyosun be huur cocuğu derim. Mantık almaz cünkü :D
ulan gelmiyoki sölesi bize....sahurda uscuklu yımırta yapak dedik arkadaşla,evde bi tane yımırta bulamadık..serfsizler gelip sallasa 3-4 tene ne güzel olurdu..elleri değmişken bide soğuk karpuz atsalar valla gider elinden öperdim :D
Hırsızlara karşı çok fena fantaziler var. :D :D Uşak'ın hangi semtindesin Abi? Yakalarsan haber et 2 saate oradayım. :p Biraz stress atarız. :p
Daha önce hiç hırsız dövmedim. :p
Ben Uşak doğumluyum. İstanbul'da büyüdüm. Yaz tatillerinde mutlaka giderdik. Akşamları kapılar bile kilitlenmezdi. :( Ne hale geldi şimdi. :( Almanya'dan Amcalarım gelirdi. Arabaların kapıları açık dururdu; kimse de dokunmazdı. Bahçede masanın üzerinde anahtarları, cep telefonları vs olurdu. Bir gün bile birşeyin kaybolduğunu hatırlamam. :( Yazık valla ne hale gelmiş. :(
bence riske girmeyin derim :) taktikler de fena ama :)
Dışarıdan gelen çok oldu Abi. Çok iyi hatırlıyorum bundan 10 yıl kadar önce nufus 50-70 bin arası birşeydi. :(
ahaha eğlence fena,aynı şey başıma gelse kalbim g*tüm de atar,şizofren gibi duvar köşesine pısardım :D