Şu an memnun olmasamda karting pistinde teknikerim.
Aöf bankacılık ve sigortacılık okuyorum.
Banka işleri, sigorta tarzı eleman arayan varsa eğer seve seve çalışırım. :)
Printable View
Şu an memnun olmasamda karting pistinde teknikerim.
Aöf bankacılık ve sigortacılık okuyorum.
Banka işleri, sigorta tarzı eleman arayan varsa eğer seve seve çalışırım. :)
özel bir şirkette grafik tasarımcıyım
avrupada genelınde otomotıv sektöründeyim..yedek parça v.s.onun dışında uluslar arası narenciye ve nakliye işiyle ilgileniyoruz.
Öğrenciyim :)
Elimizde kuyumculuğumuz var, toptancılığı olsun pazarlaması olsun atölyesi olsun hepsinde çalıştım :) Şuanda öğrenci olarak devam ediyorum hayatıma :)
depo ve raf sistemleri üretiyoruz.
Okulu bitirdik,şimdi baba mesleği olan mali müşavirlik için hazırlık yapıyoruz :)
Ankaraya kurs'a gidip gelicem staj başlatma sınavı için.
İzmir M.S.C Jeoteknik Sondajcılık İnşaat şirketinde şantiye şefi olarak çalışıyorum
Su sondajı, Zemin etüdü ve baraj inşaatı işiniz varsa yardımcı oluruz :)
hertürlü plastik
Grafik tasarımcı
Asıl mesleğimi bıraktım artık trafiğin yoğun olduğu yerlerde (hava durumunada bağlı olarak) su, elektrikli testere (herifin biri ışıklarda satıyordu, otomobili ikiye bölmesin diye almıştım :D :D, sürücüyü korkutursam iyi satıyorum :D ) , muz, fındık (üzerime fındık 1 TL yazıyorum :D ), zincir (yazın hiç satmıyor, enteresan :D ), çekme halatı, takoz...vs satıyorum. :D
Tercümanlık (Korece), danışmanlık ve dış ticaret uzmanlığı
Çinde öğrenciyim. İlk senem daha dil peşindeyiz :)
Kartal siemens kampüsünden kimseler var mı acaba :)
Atos ta IT Helpdesk deyim
antalya toyota esay plazada exchange yani 2. el araç sorumlusuyum her türlü 2.el araç alınır satılır.
AL Vtec de şoforum
"Forum üyeleri nerelerde oturuyor" şeklinde bi konu daha olsa da komşularımızı tanısak nasıl olur ? :)
Reklam ajansım ve fotoğraf stüdyom varr. Ekmeğimizin peşindeyiz haha :)
Tekel bayiiyim, özellikle 22:00'dan sonra sevenlerim yalnız bırakmıyor :D
TechTurkey'de boş gezinen
hayırlısıyla unııversıte ogrencısıyım + olarak penta kımya da cıraklık yapıyorm :) saf azot tankları yapıyoruz ve cnc tezgah yapıyorz
ayakkabı şirketinde muhasebeciyim inş ekimden sonra boştayım :D
antalya kumluca kemer bölgesinde iç mimarlık dekorasyon işi yapıyorum cnc router ile motif işleri itina ile yapılır :)