Güncel çekelim. Şimdiki iş elektronik üretim yapan fabrikalara SMD dizgi makinesi ve sarf malzemesi satışı. Gelecekte nasip kısmet :D
Printable View
Güncel çekelim. Şimdiki iş elektronik üretim yapan fabrikalara SMD dizgi makinesi ve sarf malzemesi satışı. Gelecekte nasip kısmet :D
ticari 2010 mondeo sürüyorum yaklaşık 1.5 aydır :p hem vaktim geçiyor hemde para kazanıyorum ama çekilecek iş değil cidden :)
Profosyonel halk dansları oyuncusu + olarak tembel bi öğrenci
Şimdilik DİASA adı altında çalışıyorum :)
Emaar Turkey - IT Executive
Gayrimenkul-Danışmanlık
Adliye ve savcılıkta icralık evlere icra memuru avukat taşıyorum ve keşifler oluyor oralarada hakim savcı götürüyorum
İstanbul veya Ankara'da tekstil üretim veya toptancılık yapan var mı?
Özel bi şirkette patron yalakasıyım
Devamlı yaptığı esprilere gülüp sinirlendiğinde haklısın abi diyorum :D:D:D:D
bi güncel atalım ;
Halı & mobilya sektöründe istihbarat ve krediler müdürü.
Öğrenci(Gazi üniv) :D Kısmetse 25e kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum:D
trafo işletme teknikeriyim high voltage
ToyzzShop'ta dış ticaret uzmanı ve kalite güvence yöneticisiyim
ögrencıyız staj goruyoruz :)
çiftçi + açıköğretim öğrencisi :) +oto yıkamacı açmaya çalışan genç girişimci :)
ikitelli atatürk sanayide mitsubishi yedek parçası satıyorum bende yolu düşenler buyursun bi çayımı içsin :)
Ogrenciyim hayirlisiyla thy habomda stajer teknisyen oldum
Mermer Üreticisi, İtalat-İhracat, Yapı-inşaat mühendislik ve mimarlığı (müteahhit)
aynı zamanda profesyonel öğrenci :D
Pronet Güvenlik Hizmetlerinde - Bankalar tahsilat uzmanıyım... daha öncesinde özel bir bankada Kredi Kartları İş Geliştirme ve İnternet Bankacılığı Dolandırıcılık ve Rİsk departmanlarında görev aldım.
bakırköy,incirlide oto servis oto satış yolu düşeni beklerim soğuk havada rize çayı ısmarlarım :)
Mermer Üreticisi - İhracat'a çalışıyoruz baba mesleği. :)
Bi de Hacettepe'de Maden Müh. bölümünde profesyonel olmadan öğrenciliğimi noktalama çabası içindeyim. :D
Zonguldak karaelmas üniversitesi 2 Yıllık işletme yönetimi mezunuyum Ama yaptığım iş özel güvenlik :)
Bayramdan Sonra %99 Kağıthane Axis avm'ye giricem.
Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama okudum ama Biyomedikal teknikeri olarak çalışıyorum :)
araç kaplama
beden egıtımı ogretmenı
Mengerler Mercedes-Benz ankara şubesinde hafif ticari araçlar satış danışmanıyım...
Her türlü gayrimenkul alım-satım ihracat ithalat hatta yeri geliyor imalatı ile uğraşmaktayım :D :D
hala öğrenciyim :(
Manisa bi coğumuz duymustur mesir macununu :) mesirland markasıyla üretim ve ihracat yapıyoruz türkiye genelindede bayilikler veriyoruz :)
Otelciyim. Lüks bir otelde resepsiyon şefiyim ;)
lojistik mezunuyum açık oğretim devam ediyor dünya kadar yere başvurdum herkes benden tecrübe istiyor :S artık herkes işin kolay yoluna kaçıyor şaka gibi ya. bir kişi gel kardeşim öğretiriz 1-2 hafta demedi. okuduğuma lanet ediyorum.
logitech ankara saha sorumlusuyum...
Çanakkale lapseki iskelesin de lapseki-gelibolu feribotları karşında büfem var yolu düşen olursa beklerim tostumuz meşhurdur :)
Ayrıca ticari taksi,minibüs,otobus hattı alım-satım-kiralama-komısyonculugu yapıyorum kendı çapımda :)