sakarya universitesin de ogrencilik le ilgileniyorum :)
Printable View
sakarya universitesin de ogrencilik le ilgileniyorum :)
tüccarlık ile ugrasıyoruz, her türlü mısır buluruz :icon_tup: birde öğrenciyiz :)
Securitas'tayım yine 8 yıldır olduğu gibi, ama konum ve adres değişti.
Şube Şefi Branch supervisor vs. vs. artık ne derseniz :)
İşsiz bilgisayar mühendisiyim.
iş bakıyorum :) varmı şirketi olan :)
Makine mühendisiyim. Türkiyede pek yapıldığı söylenemez aynen ben de pek yaptığımı söyleyemiyeceğim gıbı ama Ar-Ge mühendisiyim :)
Bosch dizel akaryakıt sistemleri servisimiz var ayrıca Bosch otomotiv yedek parça satışı ile ilgileniyoruz..
+ Öğrenciyim :)
Topkapı sanayide motor yağları endüstriyel yağlar vs satışı yapıyoruz. Yağlarla ilgili bir ihtiyacı olana yardımcı olmaya çalışırım. Aynı zamanda öğrenciyim :)
Siemens şalt ve enstalasyon ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü yapıyoruz.
İlgilenen olursa pm atabilir.
Ankara'da Hemen Her Sektör'e El Atmışlığımız Var :)
Mevcut Olan Organizasyon Şirketi, Çiçekçi ve Alacaatlı da Piknik Alanı Var.
Tüm bunlara Rağmen; Akıncı Garaj'da Çıraklık Yapıyorum :D
cafe masa sandalyesi satan varmı ? 2. el ya da 0 ?
Çanakkale 18 Mart Üni. Türkçe Öğrt. 3. Sınıf öğrencisiyim :)
Renault ta COTECH
Outgoing ve Incoming yapan bir firma da asistanım.. Spain - Italy - Greece , taraflarına turlar duzenliyoruz.. Ağırlık Outgoing yapılıyor
Denetim ve yeminli müşavirlik firmasındayım maslakta
MAN yetkili servisinde yedek parçacıyım.
1 Nisan ile 31 Ekim arası havalimanındayım, kışında genelde yatıştayım.. Ayı misali :D
Varsa ufak tefek kovalancak iş Nisana kadar takılabilirim aklınızda olsun :D
Yada 2bin veya üzeri maaş vericek sürekli bi iş varsa yapabileceğim oda olur :D
Bir firmada sevkiyat sorumlusuyum. Bildiğin şoförlük işte :D
Kule Vinç ithalatı yapıyoruz. Isteyen olursa şantiyenize dikeriz.
Atlasjet Finans.
otomasyon ve robot işiyle ugrasan varmı ?
Öğretim görevlisiyim, japoncu- almancıyı geçirip ,fransız,italyan severi bırakıyorum :)
Göç uzman yardımcısıyım şimdilik, ülkeye giren tüm Suriyeliler elimizden geçiyor :D
Esnafim su genc yasimda :) gida uzerine calisiyorum cig kofte dukkanim var komagene bayisiyim. Ayni zamanda okuyorum esnaf kalacagimi pek sanmiyorum :)
Yaptigim is hakkinda pm ler geliyor elimden geldigince yanitlamaya calisiyorum sorusu olan varsa seve seve yardimci olurum :)
imzamda belirttiğim gibi abilerim 2 yıldır sigortacılık yapıyorum hertürlü konut-dask-trafik-kasko sigortası yapılır
hidrolik-pnomatik üzerine imalat, bakım, onarım - talaşlı imalat - motor yağları bayii liği - yedek parça satışı kısacası ne ararsanız var olan fabrikada üretim sorumlusuyum aynı zamanda teknik çizim yapıyorum
bizde sac-boru-profil satıyoruz aynı zamanda Dyo sanayi ve oto grubu toptancı bayisiyiz + 3m,meguiar's,standox,glasurit,adroid,dayson...topt an ve perakende satışını yapmaktayız.Ankara şaşmazda oto grubumuz,sac,boru,profil grubu keresteciler san.sit.de.Dyo sanayi grubunuda saraykent sanayi sitesinde hizmetini veriyoruz.
catering sektöründe çalışıyorum her türlü davetlerinizde yardımcı olmaya çalışırım
muhasebe, bordro, ik konularında hizmet veren bir firmanın bilgi işlemindeyim.
Şu an bende sakarya üniversitesinde pdr bölümü okumaktayım okul bitince öğretim görevlisi olmak gibi bir düşüncem var yüksek lisans ve yabancı dil haricinde gereken bişey var mıdır ? zorlukları güzellikleri nelerdir mümkünse daha erken olsa da ufak çaplı bilgi almak istiyorum
Bahçe mobilyası imalatı yapıyoruz.
Hamak, Ahşap salıncak, Oturma grupları ve Ahşap Şemsiye vs.
Kömür ticareti ile ugrasıyoruz, hem toptan hem perakende.
yalovada gemi ve yat acentasiyiz. Yalova oncelikli olmak uzere civardaki her turlu yat, gemi ve teknelere hizmet veriyoruz. Ayrica deniz malzemesi uzerine bayilikler,temsilcilikler ve anlasmalarimiz var.
ford yetkili servisinde ve garanti uzmanıyım