Microsoftun Çözüm Ortağı bir özel şirkette ERP Uygulamaları Proje Yöneticisi olarak çalışıyorum.
Microsoftun Çözüm Ortağı bir özel şirkette ERP Uygulamaları Proje Yöneticisi olarak çalışıyorum.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Bobin Ebatlama Kağıt Kesim parkurum var.
Sabah gazetesi,Burger King Tepsi kağıdı gibi şeylerin baskı öncesi bobinden kesimlerini hazırlıyoruz.
Yemek yedikten sonra kağıtları atmayın emeğe saygı gösterin![]()
Makina Mühendisiyim. Aile şirketimiz Depo Raf Sistemleri üretiyoruz.
Reta Mhendislik | Depo Raf Sistemleri | Makaral Kayar Raflar | Srt Srta Raf Sistemleri | Hareketli Raf Sistemleri
Kültür Üniversitesi Elektronik Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim,
Aynı zamanda 5 aylık yeni bir şirketim var, özel sipariş otomotiv parça ithalatı (elektronik, mekanik, aksesuar), megasquirt ecu montajı ve programlanması veya başka ecular piggyback unitler, chip tuning (megachips şubeliği), Brodie Britian Racing Türkiye distribitörlüğü
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Bestseller jack &jones vero moda distiributorlugunu abim toptan outlari ben yurutmekteyim ayrica ataker tekstil grubu idari kadrosundayim
Özel Şirkette
İnşaat Mühensiyim
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.