Dispeçer ( Güvenli trafik için hareket planlamasını yapan ve trenlerin her türlü hareketini izleyerek emirleri,önerileri ve doğabilecek aksaklıkları telsizle makiniste bildiren kişi.)
Dispeçer ( Güvenli trafik için hareket planlamasını yapan ve trenlerin her türlü hareketini izleyerek emirleri,önerileri ve doğabilecek aksaklıkları telsizle makiniste bildiren kişi.)
Muhendislik fak. ogrenciyim.Bolumum ile alakalı is olmasada yazları calısıyorum.Su an etiket baskı vs. isiyle ugrasıyorum.Bilmedigim birsuru baskı teknigi vs yapıyorlar yurtıcı yurtdısı bircok yere.Yaz sonuda Thy de stajyerlik yapıcam sanırım yada Toyota da![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Marmara Üniversitesi'nde son sınıf öğrencisiyim , cuma günü sınavlar bitince mezun oluyorum . Aynı zamanda Doğa Koleji'yle sözleşme imzaladım. Eylül'den itibaren ordayım.
son 1 aydır üniversite festivallerinde Lipton aktiviteleri yapıyorum. Eğer okulunuzda gördü iseniz, o sarı Lipton sticer'lı 320d hard top tavan bmwlerden biri bende![]()
bbm pin :2B244451
İnşallah okul bitecek bu dönem , sonra elektrik mühendisiAllah nasip ederse de iş buluruz heralde
![]()
Artist ne arar la bazarda.
sakarya üni iptal oldu orayada gidecektik ama gidemedik ne yazıkkiİzmir, Antalya, Eskişehir, Bursa, Boğaziçi, Koç, Sabancı festivallerinde bulunduk
![]()
bbm pin :2B244451
Avukatlikla istigalim.
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık