(Genelde bayan giyim) Tekstil aksesuarları üzerine imalat ve toptan,hakiki ve suni Deri aksesuar ürünleri imalatı... Gayrimenkul alım-satım
(Genelde bayan giyim) Tekstil aksesuarları üzerine imalat ve toptan,hakiki ve suni Deri aksesuar ürünleri imalatı... Gayrimenkul alım-satım
[QUOTE=CRUEL;6919090]biyomedikalci yokmu hiç yahu? biyomedikal mezunuyuz başka iş yapıom biyomedikal işi olursa geçiş yapcam[/QUOTE
Bende biyomedikalciyim tabiri caiz iseEğer işini bulur ve tutulursan gayet iyi bir sektör.
Özel Halk Otobüsü İşletmeciliği.
sanma şâhım herkesi sen sadıkâne yâr olur
herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur.
sadıkâne belki ol âlemde serdâr olur
yâr olur ağyâr olur serdâr olur dîldâr olur...
grafik tasarim (;
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Güncel
Bim'de bölge sorumlusuyum
Yeteri kadar nedenin varsa herşeyi yapabilirsin...
oto onarım servisim var. izmir buca sanayi sitesinde mekanik,elektrik,boya,kaporta
PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN..
Unilever de Sevkiyat Sorumlusu ..
Yakında Playstation Cafe işletmeye başlıyorum nasipseDükkan yapım aşamasında. Çok yakında hizmetinizde. İzmir tarafındaki herkesi bekleriz
![]()
İnşaat Mühendisiyim Ankarada yap-sat ve türkiyenin her bölgesinde deprem onarım güçlendirme ve tahkik yapıyoruz ..:: Grup Tekel İnşaat Ltd. Şti. ::..
GRUP TEKEL
İNŞAAT MÜHENDİSLİK VE MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ. KONUT, UNIVERSİTE, OKUL VE HASTAHANE İNŞAATLARI, KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELENDİRME
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)