Yok mu istanbul avrupa'da yanina kole pardon stajyer avukat isteyen.![]()
askerden geldim 2 aylık iş arama sürecinde sonra , SAVASAŞ SCL de Mali işler departmanında başladım daha ilk haftam![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Öğrenciliğin yanına emlakçılığı da oturtma safhasındayım marttan beri
Ben de bir güncelleme yapayım. Rulman işi ile uğraşıyorum. Baba mesleği. Kendi yerimiz var. EKOL RULMAN ve HIRDAVAT. Rulman(Bilya), kayış, kasnak, dişli, zincir, teker, segman, kaplin vb gibi ürünlerin satışını yapıyoruz. Yerimiz Karaköy/Perşembe Pazarında. Yolu düşeni beklerim![]()
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
Turkcell Forum Administrator![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Doğuş Otomotiv - DOD Markasında 2.El Satış ve Satınalma Uzmanı olarak 6 sene görev aldıktan sonra ismini vermek istemediğimbaşka bir 2. El firmasında Satış Müdürü olarak görevime devam etmekteyim.
LG SHOP'ta mağaza mudurlugu yapıyorum. Ürünlerle ilgili bilgi almak isteyen yada yardım isteyen kişilerin mesaj atması yeterlidir![]()
Bende bi güncelleme yapayım
7 yıldır çalıştıgım Bim'den ayrıldım 4 aydır (kendime ait) Tobacco shop işletiyorum![]()
Yeteri kadar nedenin varsa herşeyi yapabilirsin...
Kimyasal tanker de 3. kaptan olarak çalışmaktayım şuan izindeyim(2. liği aldım bi sonra ki kontrat 2. giderim). Çook çok açıklara yolu düşeni beklerim gemiye![]()
Air Springs ( hava süspansiyon ) üretimi yapan kurumsal bir firmada planlama yöneticisiyim , kısaca körükçüyüz.
Üniversite öğrencisiyim hemde 1:1 replica saat yapan bir firmanın satış danışmanıyım.
Termal Tatil / Devre tatil ve devre mülk üzerine bir firmada satış pazarlamadan sorumluyum. Bu tarz konularda soruları olan olursa cevaplayabilirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)