Hem okuyorum hemde Emlak & Oto alım satım işiyle uğraşıyorum. Çekmeköy bölgesinden beklerim![]()
Hem okuyorum hemde Emlak & Oto alım satım işiyle uğraşıyorum. Çekmeköy bölgesinden beklerim![]()
Yalçın Çağatay ÜVEN
Rover 220 Turbo
Marmara Üniversitesi
Dış Ticaret, İthalat ihracat sektorunde tecrubesi olan, ingilizcesi iyi derecede olan, askerligini yapmış arkadaslar arıyorum, iletişim pm veya 0532 212 86 79
COŞKUN ARIKAN
Coskun ARIKAN
4 sene boyunca güvenlik sistemleri hırsız alarm güvenlik kamerası işi yaptım kapatıp askere gittim geldim cafe açtım senesini doldurdu 2. cafeyi actım şimdide kısaca işletmeciyimadanada olan herkezi beklerim
İnşaat mühendisiyim. İçme suyu baraj şantiyesinde sanat yapılar şefiyim.
Lojistik sektöründe çalışan var mı acaba? Gümrükçü ve yurtdışından getireceğim LED aydınlatmaların gelme süreci vs. işlemleri ile ilgilenecek firma arıyorum.
telekom ttnet te çalışan teknik destek bilgi verebilecek yardımcı olabilecek olan var mı acaba? kafayı yemek üzereyim 5 gündür.
Otomotiv mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim
e-ticaret sitem var hepsiburada benzeri olarak tahmin edebileceğiniz herşeyi satıyorum, beyaz eşya, televizyon, cep telefonu, bebek bezi, oto aksesuar, müzik aletleri ,
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
1999 senesinden bu yana e-ticaret sektöründeydim, bir çok "sepet" in start-up ekibinde ülke satış müdürlüğü yaptım, bir çok siteye danışmanlık verdim ve son olarak groupon da (sehirfirsati) ege bölge direktörlüğü yapıyordum ki 1 ekim itibariyle bitirdim
şimdi urla-kuşçular da bir at çiftliği ve aynı zamanda hobi bahçesi, kahvaltı salonu olarak işlettiğim mekanım var
her zafer acı ister...!
Kayseri'de mobilya sektöründe bilgisayar uzmanı olarak çalışmaktayım. Firmamız hem perakende hemde proje (otel-restoran) işlerinde var.
yeni işimi paylaşayim sizlerle.
kahramanmaraşta bir tekstil firmasinda yurtdişi müşteri temsilcisiyim.
her türlü iplik ve kumaş ihtiyaciniza yardimci olmaya çalişirim.=)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)