Özel harekat polisiyim. Kimseye tavsiye etmiyorum![]()
Özel harekat polisiyim. Kimseye tavsiye etmiyorum![]()
Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.
yepsss. triestede iner ordan kiliseyi geçince ilk kavşaktan autobahn a bağlanabilünn.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Hala esas olarak öğrenciyim. Onun haricinde yavaş yavaş otomobil fotoğraf çekimlerine başladım. İlgilenen olursa yardımcı olmaya çalışırım
Bende Ankara'da Sürücü kursunda müdürlük yapıyorum. İhtiyacı olana yardımcı olurum. Hem Kızılay'da hemde Sincan'da Kursumuz var. Ayrıca birde pistimiz var yine Sincanda
Metalurji ve malzeme müh. öğrencisiyim ama ailem İzmir'de PVC ve Alüminyum doğrama işiyle uğraşıyor. Fiyat konusunda yardımcı olurum.
İstanbul' da dış ticaret ile uğraşıyordum ve şu anda boştayım...
İkitelli otomotiv yedek parça üretimi yapan bi firmada Cnc makine operatörüyüm
bilindik olarak otokar, mercedes ve dışarı olarak alman otobüslerine yedek parça üretiyorum
yan sanayi ve bazı orjinal malzemelerin ne denli araçlara uymadığını şimdi çok daha iyi anlıyorum işin içinde olunca![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Daha önceden 2 defa yazdım ama güncel çekeyim Çanakkale-Lapseki iskelesin de büfem var Girişte 3. sırada Uğrak büfe forumdan araçları gelip geçerken görüyorum çay içemeye beklerimayrıca kuzenimle ufak ufak emlak galeri işleri koşturuyoruz Modelli araçları çanakkale merkezdeki tanıdık galerilere gönderiyoruz. Düşük modelleri kendimiz satıyoruz ya da takaslıyoruz tanıdıklara vade ile de veriyoruz.Şuan içlerinde benim aracım yok ama Beğendiğiniz varsa yardımcı olurum. http://kucukotomotivv.sahibinden.com/
Daha önce yazdım ama şirket değişti bi güncel çekelimAtlasGlobal'de Hatbakım'da calısıyorum Üretim planlama departmanı. Havalimanı içi olan varsa paslaşıp çaylaşalım. Apron içi meeting olur
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Bende daha önceden yazmıştım ama tekrar yazayım, özel bir şirkette SAP Danışmanlığı ve babam ve kardeşimle beraber Fenerbahçe' de Kick Boks Antrenörlüğü yapıyorum. Babam çok yakın arkadaşının galerisine de takılıyor, beğendiğiniz araç olursa yardımcı olurum. Şu anda Stepway ve Transporter bizde.
http://car-otomotiv.sahibinden.com/?userId=227839
Açıkhava reklamcılık işi ile uğraşıyorum. Tabela,totem, billboard, dijital baskı, araç ve bina giydirme vs.
Duruma göre adetli olarak İPhone kutusu ihtiyacımız doğdu sıfır yada ikinci el , bu işi yapan bilen birileri mevcut mu aramızda?
Sadece kutu istiyoruz İPhone 6?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)