Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Arzu, petshoptan alınmış, çiftleştirilmiş ve yavruları ölü doğunca sokağa atılmış bir can. Bahçede yaşamaya alışık olan bu güzel kız, sokaklarda yaşamayı bilmediğinden ve ırkının özelliklerinden dolayı hayvanseverler tarafından himaye altına alındı.
1.5 yaşında ve kısırlaştırıldı. Böyle heybetli olduğuna bakmayın; çok uysal, sevilmek için sürekli kucağa atlamaya çalışan sevgi delisi bir kız. Yavruları ölünce annesiz 7 bebeğe süt annelik bile yaptı.
Arzu, tekrar terkedilmek istemiyor. Sevileceği, doyacağı, oynayacağı ömürlük yuvasını arıyor.
Not : Sahiplendirme sözleşmesi ile ve sokaktaki dostları için 15 kilogramlık mama karşılığı yuvalandırılacaktır.
İletişim: 0 537 612 78 74, 0 538 937 03 78
Antalya
![]()
ankaradan yuva aranan safkan rot erkek veya k9 varsa ben bakabilirim
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
golden isteyenlere
![]()
çok akıllı..tuvalet eğitimli oldukça sevecen tam bir dost canlısı olduğu...şuan geçici pansiyonda kalıyor ve oradaki süreside azalıyor...terk edilmişliğin vermiş olduğu üzüntü içinde kalıcı ailesini arayan bu yakışıklı canın şansı olmak istemez misiniz? 1,5 yaşında erkek kısırlaştırıldı..iç/dış parazit ve aşıları yapıldı oldukçada sağlıklı.. istanbul ve yakın çevresine sahiplendirme yapılacaktır... iletişim:0555 327 26 50//0535 232 54 32 // 0532 291 01 93
Merhaba,
Bahçede bakabileceğim uygun bir yavru varsa sahiplenmek isterim. Yaş çok büyük olmamak kaydıyla.
Cipsy, 2.5 aylık Rotweiller. Petshoptan hediye alınan Cipsye ailesi 20 günde doydular.. Barınağa götürürken yolda karşılaştıkları bir hayvansever sayersinde barınağa gitmeden hemen kliniğe alındı ve ilk aşıları yapıldı. Sokak köpekleri için 2 tane 15 kg.lık mama ve sahiplendirme sözleşmesiyle Antalya içine, takibi yapılmak şartıyla yuvalandırılacaktır.
Not:Yerleşik düzeni olmayan öğrenciler lütfen aramasınlar.. Öğlen 12.00- akşam 20.00saatleri arasında arayınız.
İletişim: 0 537 612 78 74 / 0 538 937 03 78
Antalya...
![]()
Cipsy, 2.5 aylık Rotweiller. Petshoptan hediye alınan Cipsye ailesi 20 günde doydu.. Barınağa götürürken yolda karşılaştıkları bir hayvansever sayesinde barınağa gitmeden hemen kliniğe alındı ve ilk aşıları yapıldı. Sahiplendirme sözleşmesiyle Antalya içine, takibi yapılmak şartıyla yuvalandırılacaktır. Not:Yerleşik düzeni olmayan öğrenciler lütfen aramasınlar.. Öğlen 12.00- akşam 20.00 saatleri arasında arayınız. İletişim: 0 505 499 71 71 Antalya
![]()
en çok istediğim şeylerden biri bir köpek sahibi olmak ancak gerek astım hastası olmamdan dolayı çekiniyorum gerekse ailem karşı.. ancak şu petshopdan alınıp 1-2 ay sonra daha aşılarını bile yaptırmadan sokağa atılanları gördükçe çok üzülüyorum... bunların da can olduğunun farkında olmayanlar var sanırım
Onun adını Lola koydum doğurtulup dövüş için kullanılan ve eziyet görmekten kaçan zavallı Pitbull yavrularından maalesef elimize gelebilen tek bir tanesi suratında ve vücudunda yaralar vardı, kendisii en fazla daha 4 aylık dişi bir bebek ve en yakın zamanda ona evini açacak damızlık ya da dövüş için kullanmayacak güzel bir yuva arıyoruz. Not.: Kısırlaştırma ve evde bakılma şartı ile sahiplendirilecektir. İrtibat No: 0535 511 03 21/ İstanbull
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)