bende geçen hafta kanal tedavisyle birlikte dolgu yaptırdım 100 kiyat
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
hahaha gectigimiz aylarda dislerimi temizletmek icin gittigimde boyle bir islem icin 2kusur bin dolar istemislerdi![]()
çok dertli bir iş. eşimin 3 dişi oerasyonla çekildi, her dişçi yapamıyor bu operasyonu, sonrası da çok dertli, şimdiden geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
yeni cektirdim normal cekim esimin dolgusuyla birlikte 150tl. gerci yıllardır dişçimiz az alıyor. ancak sizden istenen eger cerrahi ile alınacaksa normal
Bende 10 gün önce sıradan bir arka dişimi çektirdim , çeken kisi beceremedi diye hergün doktora gidiyorum..iltihap kapmış , kemik açılmış vs...bu kadar eziyet icinde çeken kasaba 80 lira verdim.
Kimsede sağlık güvencesi yokmu anlamadim ..
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Çene Cerrahı tarafından yapılan işlemse normaldir. Diş gömülüyse sıkıntı.
Ayrıca 20'lik diş çekimlerinde dişinizin kökü yanağınızdan geçip dudağa uzanan sinire yakınsa, yada dibindeyse, o sinirin hasar görme ihtimali mevcut. Ve iyi ihtimalle dudağınız 3-4 ay, kötü ihtimalle ömür boyu hissiz kalabilir. Yemek yerken, öpüşürken hissetmezsiniz. Cerrahın bana dediği şeyi aynen yazıyorum, sırf bunu dedi diye 2 yıldır araştırıyorumBenim köklerim birazda yakın sinirlere.
450TL normal, hatta az bile olabilirBi kanal tedavisi 150-300TL arası olduğunu düşünürsek
![]()
beyler 450 lirayla kurtulamiyoruz
dis cene sinirine dayanmis normal rontgende anlasilamiyor
doktor 3d rontgen istedi yani MR gibi bisey
CT dedi ismine
onu cektirmemiz lazim
acaba neresi vardir maltepeye yakin bir yer ?
Maltepede impladent vardi hala duruyor mu bilmiyorum, caddede istek okulunun yani var.. dediginiz islemi yapiyorlar mi bilmiyorum ama yer olarak fikir olur en azindan..
Kartaldaki diş hastanesi iş görmezmi ? maltepeyede yakın . Valla bende diş çektircektim 20-30 a bağlarız diyodum ama öyle olmıcak anlaşılan![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
ct(computerize tomography)bilgisayarlı tomografi türkçesi,görüntüleme merkezlerinde çekilir,ama bazı devlet hastaneleri,diş hek.fakültelerinde olabiliyor
ancak şöylede bir şey var,diş sinire yakında olsa eğer dişin çekim endiksayonu varsa(çekilmesi gerekiyorsa)çekilir...çekmeyelim biz bunu enfeksiyon yayılsın diyemeyiz...
benim diş çıkmış ama gömülü yarısı duruyor adam çıkmış bu daha çektirmesende olur dedi ama baskı yapıyor gibi geliyor sanki bana çektirsem mi diye kararsızım , gene ağrır falan diye tırsıyorum bazen yokluyor bir kaç gün![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)