50 mesaj altı böyle sorular gelmesi benimde dikkatimi çekiyor. konuda bayram hediyesi kıvamındamı oldu ? çekirdek almaya gidelim mi ? konu kilitlenicekmi yoksa![]()
ciddi cevap vermek gerekırsede; e-bay'dan araba alıp getirtmek gibi bi olayı (alacagın araba klasik olmamak koşuluyla) yapamazsın arkadaşım![]()
Zor olmasa herkesin altinda silvia s15,r34 gtr gibi araclar olurdu.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
2 veya 3 yaşından küçük olması lazım ilk başta yada 25 yasından büyük.Ebaydan arabayı alırsınız sonra(nasıl olur bilmem) bir şekilde aracı Türkiye'ye getirtirsiniz. Aracı aldıgınız fiyat+shipping fiyatının %18ini(KDV) ödersiniz.Üstüne ÖTV.Sonra ruhsat işlemleri falan.Ben hesaplamıştım 1500USD'ye araba alsan en iyi 15.000USD'ye mal oluyordu.Yani kolay kolay yapılcak şey değil.Zaten yazdıgım gibide kolay bir iş değilki çok parası olanlar bile getirmiyorlar.
(Yazdıgım prosedür geçen sene falan böyleydi değiştiyse bilemicem.)
Onun dısında turbo vs. istersen ebaydan alırsın.Kargoyla TR'ye gelir.Sonra gümrüğünü(KDV'sini yani %18) ardiyesini ıvır zıvırı ödersin alırsın..100 usd ye aldıgın turbo + 50usd'de shipping desek en iyi 220USD'ye eline ulaşır.
Kısaca otomobil getirmek çok zor.Ama otomobil parçası getirebilirsin.Zaten başka şansın yok TR'de bulunmayanları mecburen paraya kıyıp y.dısından getirtiyoruz.
Edit:Başlığı gördüğümde bi kaç sananiye bende gülmedim değilAma normal insan o arabaları görünce dayanamıyor hayallere ister istemez dalıyor
![]()
arabayı ebayde satılığa çıkaran elemana diyorsun ki;
büyük kutu buluyorsun üzerine gift yazıyorsun (altına heppi brithday to yu falan yazarsan daha inandırıcı olur) arabayı kutuya koyuyorsun kargocuya verip kaçıyorsun diyeceksin.bi ihtimal
faturayıda 99$ yaptık mı bitti.
2 yaşından küçük yada 25 yaşından büyük diye bir sınırlama var diye biliyorum yanlışmıyım.bu aradaki araçlar getirtilmiyor.
edit:forumdan özür mesajı görmemişim.
Almaktan korkma , zaten paypal güvencen var , en kötü paranın iadesini alırsın![]()
Babana aratmakta nedir arkadaş ..
0 araba alınır aslında otv idi zart tı zurttu tabi şahıs olmak yetmiyor bi firma bulman gerek tr de izni olan
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)