Atmacalar evcilleştirilebilir biraz internette araştırırsan detaylı bilgiler var belli bir büyüklüge gelmeden salma bence kedilere yem olmasın zavallı
hayvan kirlangic yavrusu, atmaca degil ben de besledim, kiyma ile besle ben tahil ile beslemistim , yaşatamamıştım.
annesi hastaları yuvadan atar, veterinere götürsen iyi olur
Built to fall....
ha bu arada kerkenez de besledim ( bir tur yirtici kus), inan buna bakmak daha zor.
Kirlangiclar tuneklere konamazlar sadece dikey durabilirler, ona bir yuva yap icine koy, sicak dursun yoksa cok usur
Built to fall....
Yaralı veya hasta bir hayvan yenmez dostum hem insani hem ahlaki hem de dini açıdan ayıptır yakışıksızdır günahtır! Şakası bile gereksiz ucuz bir sohbettir.Talihsiz bir post olmuş.
Atmacayı ufalanmış tavuk eti ile besleyebilirsin.Stres altında ölürler.Rahat hissedebileceği gözlerden uzak bir yerde tutun.Karadenizli bir arkadaşımız çıkarsa gereken detayları verecektir bakımı ve beslenmesi konusunda fazlaca değer verdikleri bir hayvandır![]()
İlginize teşekkür ederim arkadaşlar mümkün olduğunca el sürmemeye ve ürkütmemeye çalışıyorum, umarım yaşatabiliriz.
belediyeyi ara gelip alıyorlar, orman işlerine teslim ediyolar sonra![]()
kargaları bile alıp gerekli tedavilerini yapıp doğaya salıyolar, bu yavruyla kesin ilgilenirler..
Fiat's Are Faster Than You Think!
sitede veteriner var mı? ne yer acaba bu hayvan, kıyma denesene, bir de şırınga ile su ver garibe
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)