Ben 5 kemere 20 metre almıştım diye hatırlıyorum ama. Yanlışım da olabilir. Zaten almaya kalksak alamıyoz kimsede yok galiba.
Hortlatayım konuyu. Kararsızlık devam ediyor.
komplesine ortalama 20 mt gidiyor,
konun ana başlığına gelecek olursak senin sistemini açıpta bozmadan geri toplayacak usta olduğunu zannetmiyorum en iyisi elletme, iyi bir ustan varsa mekanizmadan sorun yaratmadan takabilecekse sistemde en ufak bir sorun yaşamadan kullanırsınız.
Arkadaşlar döşemeci mekanizmaya herhangi bir zarar vermeden daha önce taktı. Toplamasında sorun yoktu. Aynı şekilde sağlamlığına da sağlamdı ama eski arabada aktif gergili kemer denilen zımbırtı yoktu. Yeni arabada var. Ne işe yarıyor onu bilmiyom ki. Çok önemli bişey mi? Kemeri değiştirince o özellikte gitmesin.
genelde arkadaslar bahsetmıs aırbaglerle calısan bı mekanızma var tup gibi bişey o bıraz sıkıntılı onu sokmek takmak ben sevisde sokturup taktırmısdım ama usta sökerker dıken ustundeydı sonra mekanızmayı komple yolladım kemer imalatı yapan fabrikada haledip yolladılar mekanızma onemli onu ıyı arastırın bu arad kemer her hrenk e-bayda bulunuyor genıslıgıne dıkat edıp alın farklı ebat var ve fıyatları uygun
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
dogrudur darbe algısına gore aktif oluyor hava yastıkları mesela benım aracda koltuk ıcınde yan hava yastıkları burda benım resimler var fikrin olur
http://www.techturkey.com/forum/otom...karsiyaka.html
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)