84. bolumu izleyemedim , youtube dan baktim ama sanirim linkleri kaldirmislar , tek parca izleyebilicegim bir yer varmi acaba ?
84. bolumu izleyemedim , youtube dan baktim ama sanirim linkleri kaldirmislar , tek parca izleyebilicegim bir yer varmi acaba ?
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Yeni bölüm de çok güzel.
Bu arada nette bulduğum birşey paylaşayım;
ismail abi der ki; 3 dilek hakkım olsa 3 demlik çay dilerdim. sonra laps laps içerdik.
Linki açtıktan sonra sağ alttaki 'değiştir' butonuna tıklayın![]()
Astraller AstrallerBu arada şu nisan da taş baboli taş
![]()
![]()
Leyla ile Mecnun (86. Bölüm Fragmanı) - YouTube
Artık bölümlerin sadece fragmanlarını koyacağım. Youtube daki bölümleri silmişler.
Ben tvyo dan izliyorum p.tesi akşamları evde olmadığım için. Varsa netten HD izleyebilen ö.m atarsa sevinirim![]()
ben son bölümüde youtubeden izledim. Youtubeden aratınca çıkmıyor, lakin farklı bir siteden girip youtubeden videoya ulaştım. Olaylar olaylar, olmadı ben eklerim bulabildiğim sürece![]()
TR - B13
480 zordu hd olduğunu hiç sanmam, bana yeterliydi görüntü ama bilemiyorum tabiki
heh zar zor buldum
https://www.youtube.com/watch?v=D52h...layer_embedded
TR - B13
Trtnin ipad uygulamasında var tüm bölümler ayrıca 80.bölüm sonrası gerçekten tvye bağladı çok güzeldi
Bundan sonra Dailymotion dan izlicez yapcak bişey yok
Leyla ile Mecnun 85. Bölüm Dizi İzle (tek parça) - Dailymotion video
86. bölümü indirebileceğimiz, site, link vs. var mı ? Varsa çok önemli, acil pm atabilir mi rica etsem![]()
Dailymotion Video Downloader İndir - Dailymotion Video İndirici - Tamindir
Dailymotion Video ndirici ndir - Gezginler
ben 1.yle indirdim. ama görüntü kalitesi çok kötüydü. o nasıl ayarlanır bilmiyorum
ıdmnin yemediği ilk video sitesi herhalde![]()
TR - B13
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)