User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Üniversite Kayıt İşlemleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kökez den su içersen 5 sene ordasın kardeş kurtuluşun yok
    Kökez den çok içtim 7 sene oradaydım

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kökez den çok içtim 7 sene oradaydım
    2003 girişliyim ben 2 yıllıktaydım ama genelde 4 yıllıkta besyo da idim 3 ay bugün okula gidilmez deyip yattığımı bilirim ulan İzzet ömrümü yedin neyse konu dağılmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2003 girişliyim ben 2 yıllıktaydım ama genelde 4 yıllıkta besyo da idim 3 ay bugün okula gidilmez deyip yattığımı bilirim ulan İzzet ömrümü yedin neyse konu dağılmasın
    Ben de eğitim fak. 2003 girişliyim Düzceli bir sürü arkadaşım vardı Besyo' da galiba bölümün çoğu düzceliydi ondan Neyse konu dağılmasın

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde ilk üniversite 2. öğretimdi hemde turizm otelcilik Allah kolaylık versin kardeşim Marmara 4 yıllık Besyo yu derece ile bitirdim o 2 yıllığı bitiremedim tabi bide okuduğun bölümü sevip sevmeme meselesi

2. üniversite biri açık öğretim olabiliyor sanırım fakat 2 normal devlet üniversitesinde kaydın olamaz diye biliyorum

Bu arada direk üniversitenin öğrenci işlerini ara aklına ne soru geliyorsa not al sor veya üniversiteye git öğrenci işleri ile yüz yüze görüş
    sağolun çok fazla tercih şansım olmadığım için bu bölümü yazdım hoşumada gidiyor.Allah bitirmeyi nasip etsin hepimize

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya birşey sormak istiyorum bende bu arada konu açılmışken.
    özel bir üniversitede yarı burslu okuycam.Bir duyum aldım o üniversiteye gitmen için banka hesabın olması gerekiyor diye.Ödemeylemi alakalı neyle alakalı bilmiyorum ama teyyid etmek için sormak istedim.Özel üni lerin böyle bir zorunluluğu varmıdır?

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phamza89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya birşey sormak istiyorum bende bu arada konu açılmışken.
    özel bir üniversitede yarı burslu okuycam.Bir duyum aldım o üniversiteye gitmen için banka hesabın olması gerekiyor diye.Ödemeylemi alakalı neyle alakalı bilmiyorum ama teyyid etmek için sormak istedim.Özel üni lerin böyle bir zorunluluğu varmıdır?
    18 den büyükseniz hesap istiyorlar siz parayı oraya yatırıyorsunuz onlar oradan alıyor bir nevi okul kendini garantiye almış oluyor ödemezseniz banka sizi borçlandırıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaşlar yardımınız lazım ciddi bir problemim var.üni ye girdim ama şimdi şöyle bişey var net bilgi gerekli. Problemim ilk tecih indirimi hakkında.Şimdi ben 6 tane tercih yaptım. 4 ü aynı üniversitenin 2 si farklı üniversite hepsi aynı bölüm. x üni %100 burs x üni %50 x üni %25 x üni paralı benimde. %25 tuttu.Diğer 2 tercihim farklı üniversite ama bir bağlantım yok yani.Üniversitenin indirim şartlarını okudum tam emin olamadım.Tam olarak bilgi verebilecek varmı? Yazılan şey bu

"Ayrıca; 1’inci sıradan itibaren hiç ara vermeden İKÜ’ni tercih edip bu tercihlerinden kaçıncıya yerleşirse yerleşsin %15 İlk tercih indirimi uygulanacaktır."

mantıken 1.den itibaren hiç ara vermeden ikü yü tercih ettim ve bu tercihlerim arasında bir üniversiteye girdim.Bilgisi olan varsa sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilen eden yokmuudur?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)