sende iyi çocuk ol belki birgün sirinleri görürsün ;)
Printable View
ya şu forumda futbol muhabbetlerini hep piç eden birileri çıkıyor.
konu şampiyonlar ligi, gitmişsin kaç sene öncesinin zalat muhabbetini yapıyorsun.
ben de fenerbahçeliyim ama burda anca gs'ye başarılar dilemek düşer bize. Biz beceremedik, onlar gidiyor.
Allah yollarını açık etsin, yine güzel başarılarla dönsünler. Benim tahminime göre de gs o gruptan namağlup bile çıkabilecek güçte.
Her ne kadar taraftarının son zamanlarda büründügü psikolojiyi begenmesemde şanlı Galatasaray klübüne avrupada başarılar diliyorum. İnşallah bayragımızı güzel bir biçimde temsil ederler.
fanatikler bu konuyu kirletmese iyi olur.şampiyonlar liginden bahsediyoz bütün fbli bjkliler salça olup alaksız muhabbetler atıyor.bence susun
bir gs li olarak bence güzel bir grup çıktı. her sene bir heyecan olurdu içimde ama bu sene keyifsiz geliyor bana. daha ilk haftalardan hakem hataları hatalı kararlar insanın canını sıkıyor.
şamatayı keselim. :) fener'e son takım olarak inşallah anzhi çıkmaz. ilk ikisi marsilya ve gladbach.
ael limassol çıktı, iyi idare eder fener'in grubu. :)
Fener'in grubu iddaa'dan takip ettiklerime göre bence iyi. Hepsini yenebilecek güce sahip. Limassol maçı sıkıntılı olabilir rum kesmi deplasmanında
Group C
Marseille(FRA)
Fenerbahçe(TUR)
Mönchengladbach(GER)
AEL(CYP)
Bence Fenerbahçe adam gibi oynarsa gruptan çıkmaması için hiçbir neden yok...Özellikle Ael'in gelmesi çok iyi oldu , ülke puanı olarak çekişiyoruz çünkü rum kesimiyle...Başarılar Fenerbahçe...
Dünkü Marsilya maçını izledikten sonra deplasmanda beraberlik Fener için kayıp olur. Direkt kazanabilecek güçte, takımdaki iç savaş acilen bitirilmeli.
ulan anzi dahil hepsi cıksın istedim limassol hariç gitti o takım cıktı böle kuranın akü :)