ulan ne 8-0mış be çıkaramadınız bitürlü içinizden sizde fenerliler gibi aynı şarkıyı söyleyip duruyosunuz
Printable View
vay arkadaş her yerde çifte standart.trabzonlusu bursalısı gruplara kalıpta konu açsaydı futbol yasak diyip kilidi vururlardı. fb,gs oldumu yasak felan yok.
ilk 3mü çıkyo gruptan uefada??
İlk2 çıkıyor gruplardan , cl'ye benzettiler format olarak...
fenerin oynadığı futbollar bu gruptan çıkması zor marsilya 1 derim inşallah fener 2 olur ama dediğim gibi çok zor.
Fenerbahçeyede galatasarayada başarılar. Gerçekten dün akşam tam rezillikti. özellikle trabzon iyiki çıkamamış yani. Karşısındaki rakibi ilk kez duydum. Onu yenemiyosa işi yok zaten avrupada.
İnşallah fenerde cimbomda geçen sene beşiktaşımızın gruplardaki başarısını yineler.
Serkan abi yaşım 18 zaten. :D hayır futbolla baya alakalı olmama rağmen duymadım. isterse şampiyonlar ligini kazansın. Ben şimdiki duruma bakarım.
fenerın kura normal çok kazık takımlar vardı
aslında su butcelerle bu taraftar destegıyle ıkı takımda bunları dusunmemesı lazımda işte var bıyerlerde yanlıs seyler :)
1. türk'leri ve müslümanları avrupa'da kimse sevmez arkadaşlar. (bir iki istisna millet hariç.) ülke olarak iyi olmamızı, bi yerlere gelmemizi istemezler. o yüzden türk'lere karşı alınan her galibiyet çılgınca mutlu eder onları. bu sebeptendir ki hangi takımımız olursa olsun sonuna kadar desteklerim avrupa'da.
2. bu gece star'da (21.45) chelsea-atletico madrid uefa ligi finali var. madrid hak ederek uefa'yı kaldırdı ama chelsea resmen futbol katliamıyla şampiyonlar ligi şampiyonu oldu. hem bu yüzden hem de arda'nın bi türk kardeşimiz olarak bu duyguyu tatması için madrid'i tutuyorum.
3. futbol tartışmayı bilmeyen bi yapımız olmasını kınıyorum. avrupa'nın hiçbir yerinde sanmıyorum ki bi sohbet forumunda futbol konusu yasaklansın. bazıları cezayı hak ediyo ve onlar şurada iki futbol kelamımızın içine ederek kurunun yanında yaşı da yaktırıyo.
Keşke bütün takımlarımız avrupa'da yer alabilseydi...iki takımın'da çıkabileceği gruplara düştüler
Umarım iki takımımız'da başarılı olur ocaktan sonraya kalan bir serüven yakalarlar çünkü uefa sıralamasın'da 12.sıradayız eğer 13'e düşersek şampiyoumuz'da avrupaya ön eleme oynayarak gidecek....Her ne kadar fenerli olsam'da umarım gs'de başarılı olur...
trabzonun yapamayacagi belliydi zaten,bu sene gecen sene ki gibi iki kere de oynayamayacaklar avrupada..
bursa cok sasirtti beni,yok artik dedim sonuca bakinca.
bunu diyecegim hayatta aklima gelmezdi ama basarilar gs, umarim elenirsin fb !!!
yoksa baska türlü aykuttan kurtulamayacagiz.
işin rast gelsin atletico, ohh be içim soğudu.