Karadayı 1. Bölüm Fragmanı
Karadayı 1.Bölüm Fragmanı - YouTube
Printable View
Karadayı 1. Bölüm Fragmanı
Karadayı 1.Bölüm Fragmanı - YouTube
behzat ç yi izliyoruz hala , kuzey güneyide izliyoruz , karadayı olursa iyice dizi manyağı bi insan olurum gibi , ama fragmanlardan kesin izlenmeli gibi duruyor , kuzey guneyde ufaktan sıkmaya başlamıştı..
Bu sezon nasıl yetişcem dizilere bilmiyorum.
Leyla ile mecnun, Behzat ç. , Kuzey Güney, bide Karadayı :D
Artık izleyemediğimi ertesi sabah netten izlerim :D
izleyeceğim tek dizi olacaktı :( lanet pazartesi halı saha maçlarımız var behh
Kenan'ın oynadığı bütün dizileri izledim bugüne kadar...Bunuda izleyeceğim , güzel olacak gibi , Kenan kötü projede yer almaz bence...Ustura Kemal falanda fos çıktı bence...
Yarın başlıyor dizi :)
http://imageshack.us/a/img577/8096/6...2609176100.jpg
geçenlerde beyazıt meydanında dizi setine rastgeldim. Adam harbi yakışıklı yahu :))
geciken adalet adalet değildir sözüyle olaya noktayı koymuşlar :)
Meydanı epey boş bırakmıştı, kutsiler falan türemişti dizilerde :D
Kenan varsa kesinlikle izlenir.
diziyi sallamışlar herhalde :(
1 ekim pazartesi 20:00 başlayacakmış.
fragmanla geçiştiriyorlar dizi. 8 ekim pazartesi gunu
yeni izledim 2 saat sürdü ilk bölüm :D ben beğendim biraz ağır işlesede konu bu sene izliceğim tek dizi olucak :)
ezel'de ömer kumpas'a getiriliyodu bundada babası bakalım ilerde nasıl olcak ilk ezelden alıntı belli oldu
kuzey güney iyice aşk hayatına sardı mimikler sıkmaya başladı , karadayıyı bekliyordum , beklediğimede deydi daha izlemem kuzey güneyi.
bence çok güzel bi dizi olacak.
açılışta silah ateşleniyor mermi komple gidiyor çekirdek kovan hepberaber:)ama dizi kesin tutar;)
benimde hoşuma gitti kuzey güney saçmaladı bu güzel olucak gibi .
Simdi seyrettim baya hosuma gitti. Bu sezonun dizisi olacak gibi.
Kenan i cidden severim ama artik hep ayni roller sikti seyirciyi bu dizide ters kose yapmazsa Kenan biraz populrligini yitirir bence..
güzelmiş güzel....
on numara usta .......
kavga sahnelerinde mahire saldıran adamlar o tuğla fabrikasında biraz çakma çukmaydı hareketler filan:) haricinde illa izlenir zamanla tutar da, ama o pasaj da biraz çakmaydı, biraz daha özen göstermeleri lazım
Güzeldi beğendim ,artık yeni dizim karadayı :) suskunlar'ı izlemiyorum
Dün izleyemedim , indiriyorum şimdi....
güzel dizi, her türlü izlenir. buarada kerkes bi eleştirmen olmuş, herkes bi yönetmen, siz çekin bi görelim dizi nası olurmuş oldu olacak :)))
bu arada o yemek yenilen dansözlü mekan ezelde de dayının gençlik yıllarında takıldığı mekanla aynı yer mıydı?
Ya birde ne olur artik su yazarlar dizide bicaklanan tiplerden masum insanlarin o bicaklari cekmesi olayini kaldirsin. Ben bile ogrendim ulan suc bana kaliyor. O sahneyi gordum daha onceki savmaliklarda eklendi ve boylelikle degistirdim kanali
laa göz var hizan var o kavak gibi herifin yanına yakışacak dalyan gibi bi hatun bulamamışlar mı yaw :D
ayrıca o kız türkan şoraya benzerliğiyle meşhur olmuş bi sitede okudum ablaa resmen bodur piliç :) konuşma desen zaten ağzı gözü ayrı oynuyo :D berguzar abla olmasa izlenmez yani :)
Kenan iyidir izlenir. :)
Kuzey Guney'deki gibi bir babayigit kardesimizin link koymasini siddetle istiyorum her hafta :)
ilk bölümüne bakılırsa uzun soluklu izlenecek bir dizi gibi. . .
son sahnede bergüzar korel ne geziyosun burada, bizi mi dinliyosun dedi kenan'a.. orada bitti.. bence kenan: ben senin yeni çaycınım diyecek :)
Dün gece izleyebildim...Kenan İmirzalıoğlu ve Çetin Tekindor'un içinde olduğu bir projenin kötü olmasına imkan yok bence :) Dizi'nin konusu vs herşey hoşuma gitti güzel olmuş ama Ayten rolü için daha iyi bir kız bulunabilirdi bence...Küçük Nazif'te çok tatlı maşallah...Birde şuna değinmeden geçemeyeceğim , 2 saat dizimi olur lan , yazık günah bu diziyi çeken-oynayan elemanlara...Mübarek sinema filminden bile uzun:)