açılışta silah ateşleniyor mermi komple gidiyor çekirdek kovan hepberaberama dizi kesin tutar
![]()
açılışta silah ateşleniyor mermi komple gidiyor çekirdek kovan hepberaberama dizi kesin tutar
![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
kavga sahnelerinde mahire saldıran adamlar o tuğla fabrikasında biraz çakma çukmaydı hareketler filanharicinde illa izlenir zamanla tutar da, ama o pasaj da biraz çakmaydı, biraz daha özen göstermeleri lazım
güzel dizi, her türlü izlenir. buarada kerkes bi eleştirmen olmuş, herkes bi yönetmen, siz çekin bi görelim dizi nası olurmuş oldu olacak))
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
bu arada o yemek yenilen dansözlü mekan ezelde de dayının gençlik yıllarında takıldığı mekanla aynı yer mıydı?
Ya birde ne olur artik su yazarlar dizide bicaklanan tiplerden masum insanlarin o bicaklari cekmesi olayini kaldirsin. Ben bile ogrendim ulan suc bana kaliyor. O sahneyi gordum daha onceki savmaliklarda eklendi ve boylelikle degistirdim kanali
74 model sehpa...
laa göz var hizan var o kavak gibi herifin yanına yakışacak dalyan gibi bi hatun bulamamışlar mı yaw![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
ayrıca o kız türkan şoraya benzerliğiyle meşhur olmuş bi sitede okudum ablaa resmen bodur piliçkonuşma desen zaten ağzı gözü ayrı oynuyo
berguzar abla olmasa izlenmez yani
![]()
Kuzey Guney'deki gibi bir babayigit kardesimizin link koymasini siddetle istiyorum her hafta![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)