AMG aldım gitti.
kimse sıfır alıcağı bir aracın 3 yıl yada 5 yıl garantisini bozmak istemez sanırım o yüzdende her işini resmi servis garantisi güvencesi altında yapmak ister herkes heleki marka mercedes bmw olunca.. Aracı almak sorun değilde 3 yada 5 yıllık gider tablosunun altından kalkabilmek önemli olan..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
oha fiyatlar çok güzel ya golfe ciddi rakip olur sonuçta mercedes![]()
tasarımda çok başarılı bmw 1 den falan çok daha farklı duruyor bence
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ilk kasası bu a serisinin neydi şimdi ne oldu, süper dizayn olmuş, fiyatlar ise ayrı bir başarı bence, mercedes gibi bir markada 65000 tl'leri duymak harika, bana çok satacakmış gibi geliyor.
bu arada yeni 1 serisi ile bmw den marka olarak soğudum diyebilirim, o nasıl bir far , o nasıl bir iğrençlik.. çaprazdan bakayım diyorum olmuyor, tam cepheden bakayım diyorum yine olmuyor, berbat.
Mercedes yaptımı yapıyor ya![]()
M paket fena ya o jantlar felan cok guzel
tabi ki çılgın paralara gerek yok ama 75000 liraya araba alan adam için de 10000 lira verilemeyecek bir rakam olmamalı. ukala bir arkadaşımız sanki bedava dedi ya, ona istinaden yazıyorum ben de zaten. ayrıca çılgın paralar gerekmese de, orta-üst gelir seviyesinde olmak lazım bana kalırsa. dediğim gibi araba bir şekilde alınıyor. bakım, yedek parça, bunları temin etmekte sıkıntı çekmemek lazım.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
1.16d dediğniz araç 66 milyardan başlıyor
3serisi için konusuyorm
herhangibi line secimi(sport luxury urban çart curt herneyse ) 1200 €
bixenonun dahil oldugu paket 1200€
sunroof 1000€küsür
hi-fi ses sistemi 1000€
deri+ısıtma ise 1500€ du kdvli fiyatlar bunlar yani 3 serisinki bu fiyatlar yola cıkarsak
1 dede bu fiyatların daha aşagıda olcagını düşünürsek eli yüzü düzgün bir 1.16d 75-80bin civarlarınagayette güzel yeterli donanımlı boş olmayan bir araç olmuş olur
mercedestede farkı olucagını sanmam baz fiyatları bile 3-5 asagı aynı zaten
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)