User Tag List

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
215 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Komando Olmak ?

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak İ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki çok mesaj yazılmıştır ama ben bu mesajı cevaplamak istiyorum. Sadece ölmek mi düşünceniz ? Askerlik her açıdan bir insana gereklidir. Zengini fakiri solcusu sağcısı akıllısı akılsızı aynı anda yemek yer aynı anda uyur aynı anda kalkar herkes aynı hakka sahiptir. Kibiri ve gururu alır herkes eşittir bu kavramları öğretir adama .Yapmak yada yapmama meselesi değildir askerlik ne katıyor ki lan bana da değildir olay.... Herkesin gidip yapması görmesi gerek en sevmeyen adam bile terhis olduğun da bi burukluk yaşar ne kadar küfür etse de bunları gidenler bilir. Diyeceğim şudur ki ölenler bizim için öldü ise bizim kaçmak gibi bir lüksümüz yok ben paralıya karşıyım herkes gitmeli görmeli sevse de sevmese de o manevi havayı yaşamak zorunda, yaşamalı.ASKER DE EN BOŞ ADAMDAN BİLE BİR ŞEY ÖĞRENİYORSUN bunu da unutma selamet ile.

Bende bu konuya sonuna kadr katılıyorum.

Askerlik bir çok şeyi öğretir aslında, bir çok farklı coğrafyadan insan görürsün. Bir çok farklı yaşam.

Ben Afyondaydım ve geri hizmet olduğu için maalesef ücra köşelerden taşralardan çok insan gelir yada şehirden pek kendini geliştirmemiş insanlar gelirdi. Benim İstanbuldaki hayatımda Liseyi bitirmemiş nerdeyse hiç arkadaşım yokken askerde Lise mezunu (kısa dönemler hariç) çok azdı

İnsanlar bir çok şeyden habersizdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bu konuya sonuna kadr katılıyorum.

Askerlik bir çok şeyi öğretir aslında, bir çok farklı coğrafyadan insan görürsün. Bir çok farklı yaşam.

Ben Afyondaydım ve geri hizmet olduğu için maalesef ücra köşelerden taşralardan çok insan gelir yada şehirden pek kendini geliştirmemiş insanlar gelirdi. Benim İstanbuldaki hayatımda Liseyi bitirmemiş nerdeyse hiç arkadaşım yokken askerde Lise mezunu (kısa dönemler hariç) çok azdı

İnsanlar bir çok şeyden habersizdi.
    Bende bu konuya sonuna kadar katılıyorum

Benim 20 kişilik koğuşumda yan ranzamın altında yatan; doğuda bir ilin küçük bir kasabasının köyündendi.. Çocuk okuma yazma bilmiyor, gazeteye bile ters baktığını gördüm (***** gazete ) Üst ranzada yatan ise Koç üniversitesi' ni bitirmiş, ailesi uçakla ayda bir gelen bir çocuktu.. Şeyhmuz ve Can.. Düşünsenize bunlar bir araya başka ne zaman gelir? Hangi sosyal çevre ve ortam ne zaman ve nasıl birleştirir.. Askerlik tuhaftı vesselam

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bu konuya sonuna kadar katılıyorum

Benim 20 kişilik koğuşumda yan ranzamın altında yatan; doğuda bir ilin küçük bir kasabasının köyündendi.. Çocuk okuma yazma bilmiyor, gazeteye bile ters baktığını gördüm (***** gazete ) Üst ranzada yatan ise Koç üniversitesi' ni bitirmiş, ailesi uçakla ayda bir gelen bir çocuktu.. Şeyhmuz ve Can.. Düşünsenize bunlar bir araya başka ne zaman gelir? Hangi sosyal çevre ve ortam ne zaman ve nasıl birleştirir.. Askerlik tuhaftı vesselam

Aynen bizim kışlada (Afyon merke) ve patlamanın olduğu kışlada okuma yazma bilmyen çoktu Kısa dönemler gelirdi. Bi kresine çarşı izninden dönerken çok lüks bir mercedes'in içinden bir kısa dönem asker inmişti. Kısa dönemlerle aramız iyiydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun Üzerinde 3 Ay Geçti Bugun Muane Günüm Daha Yeni Ordan Geldim Saat 3'de Muane Oluyorum Hakkımıza Hayırlısı Artık

naci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı neyse o olsun Rıdvan.
    2 Temmuz 1993 unutma / unutturma

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AcA_1988 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Komando olmak için acemi birliğinde sağlık kontrolü pek iç açıcı geçmiyor
    ahuahau kafaları kaldır donları indir
    barnak bassam olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı naci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı neyse o olsun Rıdvan.
    Sağolasın Abicim.

Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiçte Güzel Bir Haber Değil

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hayırlısı olsun askerlik kutsal bir görev peygamber ocağı boşuna denmiyor komando ol normal asker ol ne olursan ol unutmaki sensiz o ordu olmaz.. orduda her kısımda görev alan ahçısından kademede olan askerinden komandosuna kadar bir zincirin halkasıdır biri olmassa diğeri yarım kalır..

bizim birlikde güzel bir tabela vardı şimdi tam hatırlamaya bilirim "bir vida bir aracı, bir araç bir orduyu, bir ordu vatanı kurtarır" ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağolasın Abicim.

Hiçte Güzel Bir Haber Değil
    yanyana dizicekler anfide.herkes tavana bakıyor tek tek kontrol ediyolar ama merak etme döte bakan yok
    barnak bassam olurmu ?

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu videoda : Dağ "Bir Ölür Bin Dirilir" Film Fragmanı - YouTube

1:17-1:27 arasında benim yapmak istediğim yorum açık ve net belirtilmiş

Edited : 6 AY ASKERLİK YAPIPTA BURUN KIVIRANLAR İÇİNDİR..
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..............

FUA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun Üzerinde 3 Ay Geçti Bugun Muane Günüm Daha Yeni Ordan Geldim Saat 3'de Muane Oluyorum Hakkımıza Hayırlısı Artık
    Öncelikle Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olur inşallah... Ben 341. Dönem asteğmendim foça komando okulunda eğitim gördüm Bilal abininkine göre oldukça hafifti eğitim ama tabi normal er komandolara görede oldukça zor... Şimdi komando birliğine gittiğini varsayarsak oradada komando muayenesine gireceksin ve geçemezsen iç güvenlik olma ihtimalin var... Orada aklın karışıp iç güvenlik olayım diye sakın düşünme eğitimler aynı oraya gitmişken tak mavi bereni... Ben focadan sonra kırkağaç a eğitim takım komutanı olarak gittim... İşini severek yapan adamı herkes sever orada zaten altyapın olmasa bile güç kazanacaksın tek yapman gereken denilenleri yapmak zor durumda ne yapacağını bilmen gerekir... İntikaller olur,koşular olur yorucudur ama güzel geçer. Sormak istediğin soru olursa herzaman sorabilirsin kirkagaca dusersende selam yollatiriz seninle artik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FUA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olur inşallah... Ben 341. Dönem asteğmendim foça komando okulunda eğitim gördüm Bilal abininkine göre oldukça hafifti eğitim ama tabi normal er komandolara görede oldukça zor... Şimdi komando birliğine gittiğini varsayarsak oradada komando muayenesine gireceksin ve geçemezsen iç güvenlik olma ihtimalin var... Orada aklın karışıp iç güvenlik olayım diye sakın düşünme eğitimler aynı oraya gitmişken tak mavi bereni... Ben focadan sonra kırkağaç a eğitim takım komutanı olarak gittim... İşini severek yapan adamı herkes sever orada zaten altyapın olmasa bile güç kazanacaksın tek yapman gereken denilenleri yapmak zor durumda ne yapacağını bilmen gerekir... İntikaller olur,koşular olur yorucudur ama güzel geçer. Sormak istediğin soru olursa herzaman sorabilirsin kirkagaca dusersende selam yollatiriz seninle artik
    Eyvallah Allah Razı Olsun Abi Olursak Haber Ederim Sağolasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .

Arkadaşım o üslubunu düzelt..

Ağzından çıkanı kulağın duysun, terbiyesizliktir yaptığın..

Ben görüşümü oraya yazdım, aksini düşünüyorsan adam gibi belirtirsin. Sen kimsin ki burda sülale mülale hakaret etme hakkını buluyorsun kendinde !

Lafını aynen iade ediyorum, ağzımı bozmuyorum.

Eğer bu forumun düzeni bu ise yetkili bir arkadaş bildirsin tarafımıza. Ona göre bilelim.

Tövbe yarabbim sabah sabah..
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

FUA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8 ay acemi birliginde komando muayenelerinde bizzat bulundum bu uygulama artık yok ben görmedim sadece sorunum var denilenlere bakiliyor oda hastane sevk ile genelde...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım o üslubunu düzelt..

Ağzından çıkanı kulağın duysun, terbiyesizliktir yaptığın..

Ben görüşümü oraya yazdım, aksini düşünüyorsan adam gibi belirtirsin. Sen kimsin ki burda sülale mülale hakaret etme hakkını buluyorsun kendinde !

Lafını aynen iade ediyorum, ağzımı bozmuyorum.

Eğer bu forumun düzeni bu ise yetkili bir arkadaş bildirsin tarafımıza. Ona göre bilelim.

Tövbe yarabbim sabah sabah..
    Yazacağın Yorumu Açık Açık Kafandan Geçenleri Yazsanda Videolardan Uğraştırmasan Herkesi Kıvırmaya Gerek Yok .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tünayın üslubu sert gelmiş olabilir ama sen ztn bi çok kişiye video aracılığyla ibne diye geçirmişsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazacağın Yorumu Açık Açık Kafandan Geçenleri Yazsanda Videolardan Uğraştırmasan Herkesi Kıvırmaya Gerek Yok .
    Yorumum şu, senin gibi komando olarak askerlik yapmak istemeni takdir ediyorum.

Ne kıvırması ?

Kıvırma mıvırma böyle kelimelere dikkat edelim. Gayet net konuşuyorum arkadaşım.

Allah hayırlı teskere görmeyi nasip etsin. Ben cümlelerime dikkat etmeye çalışıyorum sizlerde lütfen dikkat edin.

Saygılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumum şu, senin gibi komando olarak askerlik yapmak istemeni takdir ediyorum.

Ne kıvırması ?

Kıvırma mıvırma böyle kelimelere dikkat edelim. Gayet net konuşuyorum arkadaşım.

Allah hayırlı teskere görmeyi nasip etsin. Ben cümlelerime dikkat etmeye çalışıyorum sizlerde lütfen dikkat edin.

Saygılar.

Baştacısın... Bende Benim Çevremdeki Bir Çok İnsanda Buradanda Birçok İnsan Emin Ol Öyle Düşünüyordur Ama Yapacak Birşey Yok Her Koyun Kendi Bacandan Asılır..Askerik Yapmadı Diye İpne Demek Yakışı Kalmaz Çok Ayrı Meseleler Bunlar Boşver Teşşekür Ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)