User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
215 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Komando Olmak ?

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serhatayasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ısparta eğirdirde eğitim gördüm, bir daha gidermisin diye sorsalar olabilir derim.
    Eğirdir dağ komando bir başkadır Kışın donmuş gölden suratına vuran soğuk gibi bir soğuk zannediyorum ki yoktur .. Yüz felci geçirtir adama
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorum Yapan Herkese Teşşekür Ederim , Ben Tekrar Yazıyorum Bilgisayar Üzerie 3-4 Tane Sertifikam Var Ve Beni Gönderen Şubede Çok Sağlam Torpilim Var Sabah Saat 9Da Gittim Saat 3'de Çağırdılar Ne Kadar Köfte Rahat İş İstersem Verirler Köpek Bakıcılığı Filan Dediler Ben Yalnız ( Komando Olmak İstiyorum Dedim Tamam Gel Saat 3 'de Dedi ) Neresi Gelirse Paspasda Yapsam Çatışmayada Girsem Rezillikte Çeksem Kabul Benim İçimden Geliyor Gidipte Yan Gelip Yatmak İstemiyorum Kendime Yakıştıramıyorum Vatanıma Milletime En İyi Hizmeti Yapmak İçin Mücadele Vericem ( Süpermen Değilim Gaza Filanda Gelmedim ) Bu Benim Düşüncem Herkese Teşşekür Ederim Büyüklerime Saygılar

delta0o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komando olmak istemeni takdir ediyorum.askere gideceklerin geneli doğu ve komando olmayı istemez.benimde gönlümden komando olmak gecıyodu ve de oldum.Komando asteğmendim.acemi ısparta eğirdir dağ komando okuluydu 3 ay.Görev yüksekova-şemdinli geziyoduk.komando erlerden farklıydı eğitimlerimiz.cunku doğuda kol komutanlığı yaptık.eğitimler ve sonrasında doğudaki görevler zor gerçekten.Allah gönlüne göre versin..
    TeKS@S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorum Yapan Herkese Teşşekür Ederim , Ben Tekrar Yazıyorum Bilgisayar Üzerie 3-4 Tane Sertifikam Var Ve Beni Gönderen Şubede Çok Sağlam Torpilim Var Sabah Saat 9Da Gittim Saat 3'de Çağırdılar Ne Kadar Köfte Rahat İş İstersem Verirler Köpek Bakıcılığı Filan Dediler Ben Yalnız ( Komando Olmak İstiyorum Dedim Tamam Gel Saat 3 'de Dedi ) Neresi Gelirse Paspasda Yapsam Çatışmayada Girsem Rezillikte Çeksem Kabul Benim İçimden Geliyor Gidipte Yan Gelip Yatmak İstemiyorum Kendime Yakıştıramıyorum Vatanıma Milletime En İyi Hizmeti Yapmak İçin Mücadele Vericem ( Süpermen Değilim Gaza Filanda Gelmedim ) Bu Benim Düşüncem Herkese Teşşekür Ederim Büyüklerime Saygılar
    Helal olsun sana , sonucu paylaş bizimle tekrar. Gideceğin yer belli olduğunda eğer Eğirdir Dağ komando falan olursa haberim olsun. Elbet bir yardımımız dokunur.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu dusuncenden dolayi tebrik ederim

Bu isler birazda sansa bagli ben askeri hastanede gorev yaptim hic saglik ile alakam olmamasina ragmen.

komanda refizelerine egirdire falan gidiyorduk genelde saglik dovme oy kilo vs lee bakiliyor sen bu konularda rahatsin sertifikalarida vermeyecegine gore komando olma ihtimalin yuksek Allah gonlune gore versin

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm postları nerdeyse tek tek okudum,bazı yerlerde üzüldüm. Herkesin kendi düşüncesidir,saygı duymak gerekir. Ama bu ülkede milletin egosu için askerlik yapanda var, dağda adam gibi askerlik yapanda.

Allah gönlüne göre versin kardeşim. Şimdiden hayırlı teskereler.
    feel is everything

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese Teşşekür Ederim Son DURUM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi hayırlı olsun bakalım

naci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrardan hayırlısı olsun.
    2 Temmuz 1993 unutma / unutturma

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komando olmak istiyorum desen de bu kısmet tamamen...

Ben de seçmiştim, sonra bir baktım izmir bornova 10. alaydayım.

Orası genelde turizm jandarması cıkarıyordu, turizm isletme diplomam olmasına ragmen ben ehliyet verdim land soförü oldum.

Kader tamamen degisti, Hakkaride yaptım askerligi

Allah hayırlısı neyse onu çıkarsın karşına, hayırlı teskereler simdiden...

Davranışını da takdir ettim, bunca askerden kaçma meraklısı genç varken sen isteklisin alnından öpesim geldi.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paralı askerlik çıksada gitsek, bu memleket için kendimi tehlikeye atmaya değer mi ? diyenler siz tatlı canınızı üzmeyin her zaman Rıdvan kardeşim gibi adamlar olacak bu memlekette.

Sen üzerine düşeni yapmışsın bundan sonrası kader kısmet, kendini çok şartlama komando çıkmama olasılığı daha fazla.

mk1gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1976/1 dönem Manisa kırkaçağ'ta komando eğitimi aldım.
    Sonra dağıtımım Siirt Eruh'a çıktı.. 15 ayımı da oralarda geçirdim.
    Herşey burada yazılamıyor malesef. oturup uzun uzun konuşulacak çok şeyler, hatıralar var tabi. şimdiki dönemle bir farkının olduğunu düşünmüyorum. o zaman da terör en az bugünkü kadar vardı.
    Böyle durumlarda sadece kendini düşünmemelisin. aileni sevdiklerini de hesaba katmalısın.
    Zira aylarca telefonda konuşamayacak, izine gelemeyecek, yerine göre 10-15 kişi dışında bir insan bile göremeyeceksin. yiyecek içecek, giyim kuşam, kar-kış şartlarını yazmak bile istemiyorum. birçok şeye psikolojik olarak kendini hazır hissediyorsan komandoluk bambaşka birşey.
    Rabbim gönlüne göre versin...

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben öyle bi soru geleceğini bilmiyordum. O anda komando olmak istiyormusunuz sorusuna hayır dedim. Sonra doktora muayene oldum geldim. Memura dedimki komandoluğa hayır demiştim pişman oldum keşke evet deseydim dedim. Bana verdiği cevap' boy ve kilo orantın zaten uygun değil olamazsın dedi( boy:1.87 kilo:86)

Ama belli olmuyormuş dediğiniz gibi inşallah oluruz bizde
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi hayırlı olsun bakalım
    Teşşekür Ederim Abi Şubatta Şubeye Gel Dedi İnşallah Sana Haber Edicem Duruma Göre

Alıntı naci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrardan hayırlısı olsun.
    Teşşekür Ederim Abi Sağol

Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Komando olmak istiyorum desen de bu kısmet tamamen...

Ben de seçmiştim, sonra bir baktım izmir bornova 10. alaydayım.

Orası genelde turizm jandarması cıkarıyordu, turizm isletme diplomam olmasına ragmen ben ehliyet verdim land soförü oldum.

Kader tamamen degisti, Hakkaride yaptım askerligi

Allah hayırlısı neyse onu çıkarsın karşına, hayırlı teskereler simdiden...

Davranışını da takdir ettim, bunca askerden kaçma meraklısı genç varken sen isteklisin alnından öpesim geldi.
    Allah Razı Olsun Abi Çok Teşşekür Ederim Aslında Ben Kendimi Bildiğimden Beni Komando Olmak İstiyorum Gazeteciyiz Geçenler Antepte Şehidimiz Vardı En Son Onu Gördüm Ordaki Şehidin Annesinin Gözyaşları Bana Kurşun Olarak Geldi Birnebzede Onların Yüreklerine Soğutmak İçin Elimden Geleni Yapıcam Olsamda Olmasamda...

Alıntı Blackbird Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paralı askerlik çıksada gitsek, bu memleket için kendimi tehlikeye atmaya değer mi ? diyenler siz tatlı canınızı üzmeyin her zaman Rıdvan kardeşim gibi adamlar olacak bu memlekette.

Sen üzerine düşeni yapmışsın bundan sonrası kader kısmet, kendini çok şartlama komando çıkmama olasılığı daha fazla.
    Allah Razı Olsun Abi Teşşekür Ederim. Aynen Abi Çıkarım Çıkmam Benim Kafam Gönlüm Vizdanım Rahat Kısmet Teşşekür Ederim.

Alıntı mk1gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1976/1 dönem Manisa kırkaçağ'ta komando eğitimi aldım.
    Sonra dağıtımım Siirt Eruh'a çıktı.. 15 ayımı da oralarda geçirdim.
    Herşey burada yazılamıyor malesef. oturup uzun uzun konuşulacak çok şeyler, hatıralar var tabi. şimdiki dönemle bir farkının olduğunu düşünmüyorum. o zaman da terör en az bugünkü kadar vardı.
    Böyle durumlarda sadece kendini düşünmemelisin. aileni sevdiklerini de hesaba katmalısın.
    Zira aylarca telefonda konuşamayacak, izine gelemeyecek, yerine göre 10-15 kişi dışında bir insan bile göremeyeceksin. yiyecek içecek, giyim kuşam, kar-kış şartlarını yazmak bile istemiyorum. birçok şeye psikolojik olarak kendini hazır hissediyorsan komandoluk bambaşka birşey.
    Rabbim gönlüne göre versin...
    Sağolasın Abicim Aynen Yazdıkların Doğru.

Alıntı Selman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben öyle bi soru geleceğini bilmiyordum. O anda komando olmak istiyormusunuz sorusuna hayır dedim. Sonra doktora muayene oldum geldim. Memura dedimki komandoluğa hayır demiştim pişman oldum keşke evet deseydim dedim. Bana verdiği cevap' boy ve kilo orantın zaten uygun değil olamazsın dedi( boy:1.87 kilo:86)

Ama belli olmuyormuş dediğiniz gibi inşallah oluruz bizde
    İnşallah İnşallah Oluruz Olmazsakta Ben Hepsine Tamam Yazdım Sporcu Yazdım Sertifikalarımı Götürmedim Vicdanım Rahat Ama Çokşükür Hakkımı Hayırlısı Olsun.

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi 4 yılını tunceli de komando olarak çalışmış profesyonel bir asker olarak komandoluğu şiddetle tavsiye ederim öncelikle kurbağa yılan yemessin 5700 kalorilik kumanya yersin rezillik belli zamanlarda çekersin ( özellikle eğitimde ) ama askerlik bittiğinde ben komandoydum dersin ayrıca eğitimin zor olması senin aile tam ve sağlam geri dönebilmen içindir.bende izin konusunda sıkıntılar yaşadım ama birçok vatan evladının burnu bile kanamadan evlerine gönderdik.

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca komandoluğun ilk sözü şudur

vatandaşın evinde sıcakta rahat rahat uyuması için birilerinin rahatından feragat etmesi gerekir işte buda komando dur. saygılarımla

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    askerliği en rahat yapandır aslında komando. ankarada veya batıda elini hiç düşürmemektense komando olup komutanınla arkadaş gibi olmak en iyisidir doğu da olsa her yer aynı değil tabii ama kalktığında yatağını toplamadın diye disipline gitmeyeceğin yerler var. bende siirt kurtalandaydım. 12 ay boyunca ne izinli günüm oldu ne bir gün çarşıya çıktım ( 2 sefer özel durum hariç ). ama hiç bir gün şikayet etmedim. 12 ay kantin bile görmedik istediğimiz bir şey olduğunda komutanlarımız getirirdi gelirken. maaşımızı alırdıkta çekemezdik harcıcak yerde yoktu zaten

ama şunu öğrendim. askerlik tahmin ettiğim gibi değilmiş. hayal kırıklığına uğradım. hani evet vatan için can feda ama şuan ülkemizde durum o değil. askerliği kime yapıyoruz niçin yapıyoruz belli değil. ne olaylar dönüyor ama burası anlatmanın yeri değil...

neyse son durum ne pek anlamadım ama hakkında hayırlısı olsun . hayırlı tezkereler

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    askerliği en rahat yapandır aslında komando. ankarada veya batıda elini hiç düşürmemektense komando olup komutanınla arkadaş gibi olmak en iyisidir doğu da olsa her yer aynı değil tabii ama kalktığında yatağını toplamadın diye disipline gitmeyeceğin yerler var. bende siirt kurtalandaydım. 12 ay boyunca ne izinli günüm oldu ne bir gün çarşıya çıktım ( 2 sefer özel durum hariç ). ama hiç bir gün şikayet etmedim. 12 ay kantin bile görmedik istediğimiz bir şey olduğunda komutanlarımız getirirdi gelirken. maaşımızı alırdıkta çekemezdik harcıcak yerde yoktu zaten

ama şunu öğrendim. askerlik tahmin ettiğim gibi değilmiş. hayal kırıklığına uğradım. hani evet vatan için can feda ama şuan ülkemizde durum o değil. askerliği kime yapıyoruz niçin yapıyoruz belli değil. ne olaylar dönüyor ama burası anlatmanın yeri değil...

neyse son durum ne pek anlamadım ama hakkında hayırlısı olsun . hayırlı tezkereler

Askerliğini etimesgut zırhlı birliklerde ''şanlı ordu !!!'' ya hizmetle geçirmiş biri olarak :
    Harfiyen katılıyorum. kesinlikle komando olup, şartlar nolursa olsun adam gibi asker olmayı yeğlerdim. Şafak atlatmak için muvazzaflar dahil herkesin birbirini yaladıgı bir yerde olmak daha zor..
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet muayenede öyle bir kutucuk vardı benim zamanımda, ben istiyorum diye işaretledim ama topçu olarak Şırnak'ta yaptım, yani sanırım kafalarına göre yapıyorlar bende anlamadım
    bbm pin :2B244451

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)