Konya'da kaldığım yıllarda uğrardim Klas Tuninge.Hey gidi günler 2006 yılıydı sanırsam
Printable View
alakasız olcak ama aramızda tırcı varmı ? :D uluslararası bir iş var sanırım src1-3 istiyorlar iş hazır çok çeşitli işlerde çalıştım bu iş hem parası iyi hemde bolca gezinti var şirketin tırları 2009-2012 model yeni nesil varmıdır tecrübesi olan?
Bir de sevmediğin bir işte çalışmak, hiç işin olmamasından iyidir diyorum :)
oh be rahatladım,tek memnun olmayan ben değilmişim demek ki :) Bende yazılım firmasında çalışıyorum pc ye bakmaktan gözlerim bozuldu,gece tabela plaka okuyamıyorum arada baş ağrıları da cabası,hiç memnun değilim hiç sevmiyorum Allah belasını versin böle işin ama bildiğim tek iş bu. bazen kafayı koyup yığasım geliyor patronu ama olmuyor işte. haftanın 2 günü muntazam eşimle oturup açacığımız cafenin hayallerini kuruyoruz :) umut fakirin ekmeği işte ne yaparsın.
aslında en büyük sıkıntı galiba niteliksiz kişilerin nitelik gerektiren pzoisyonlara gelmesi ve sizin stünüzde olup saçma sapan egoist hareketleri..
olurda ilerde kendi işimi açarsam böle bi insan olmicam
Ben traderım, en kral Blomberg yorumcularından daha isabetli daha doğru piyasayı yorumlayabiliyorum.Altın ve yatırım konusundan tanıyan bilen bilir.Sadece yalama kısmını yapamadığımdan yönetim tarafına bir türlü geçemiyorum.Yalama, bence cvdeki en önemli kıstaslardan biri olacak zamanla.