peh arkadaş kıskançlığın bukadarı :D
20 sinde müdür olan 31 inde ceo olur demedi deme :D
Printable View
hangi işte mutlu olacağımı bilsem olay çözülecek ama olmuyor işte.
Santiyede mimarım 15 günde 1 pazar tatille calısıyorum yani ayda 2 gün eder hafta icide sabah 8 aksam 8 den once cıkamıyorum hafta ici 3 günde aksam 20 30 da toplantım var 23 00 den asagı da bitmiyo.. Biraz moral bulsun memnuniyetsiz arkadaslar:)
ooo bunlarda dertmi benim yerimde olsanız kafayı yersinizz lisede başladımdan beri 2 kuruş paraya cnc tezgahlarının arasında geçti en heyecanlı yaşlar sosyal hayat kalmadı qitti sonuç hala garip garip insanların tiribini çekmek ve hala 2 kuruş para tek avantajım okuldaki arkadaslarımdan bilgi farkı oldu ama parası yine aynı ayım yarısı war yarısı yok mutsuzmuyum mutsuzum arkadaş :(
Bende yazılım uzmanıyım gerçekten ortaya yeni birşeyler çıkartmak hoşuma gidiyor mutlu oluyorum. Maaş olarak da gayet iyi ama benim gönlümde güzel bi cafe işletmek var eğer bir arkadaşım gel ortak açalım derse arabayı filan satar anında ortak olurum :) Şöyle bahçeli bir cafede güzel, sürekli insanlar ile iletişim halinde olmak süper geliyor nedense bana.
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...85451171_n.jpg
beterin beteri var ,
benim işte çok sıkıntılı sabahtan geceye kadar her anlamda herkesle herşeyle uğraş
meslek uzaktan herkese makara hoş geliyor anlamadım neden
2 üniversite bitirdim
askerlik yüzünden adam gibi işe başlamadım hala
vatan caddesinde 5. vites giderken imdat kolunu çekmek istiyorum :ofk:
Allahtan tatillerim çok (züğürt tesellisi)
6 yıldır profosyonel olarak çalışıyorum.CIA,CFSA ve Spk ileri/türev lisansım var.Yurtdışı masterım var.Seneye bu zamanlar doktora mı teslim etmiş olacağım hala bir müdür yardımcısı bile olamadım.Nedir bu müdür olmanın yolu birisi bana anlatsın lütfen
her gun isyerinde birgun acacagim garaj in krokilerini cizip cizip duruyorum :)
valla 4 senedir kurumsal bir elektronik şirketinde çalışıyorum.ofiste satış danışmanıyım.sabah 9 akşam 6, 12-1 arası yemek.cumartesi pazar tatil.mesai yok.6 dedim mi basar giderim.kapımın önüne kadar servis bırakıyor.
ama yine mutsuzum.neden mi?
müdürüm memur kafalı bi insan.bir iş olursa olur olmazsa olmaz der.kendimi geliştirmeme bir türlü izin vermiyor.hiç anlaşamıyoruz her gün kavga.aha yarım saat önce bütün ofisin bana hak verdiği bi tartışma yaptık.bastı gitti şimdi evine.ayrıca 35 kişilik ofiste tek yurt dışı eğitimine gitmeyen benim.sebep?müdürüm izin vermiyor.4 dil biliyorum ek olarak ERP,Office programlarında uzman sayılırım.ama gel gör ki bu şirkette yapabileceğimin en iyisi bu.ofisboy olarak başladım satış danışmanı oldum şimdi daha ilerisi yok maalesef...
Dunyanın en moktan şeyidir o.Benim eski işimde oyleydi.Şimdi allahtan severek gidiyorum işe. ;)
Teknosa'da calısırken lanet olsun bole ıse derdım gunde 9 saat calısıyo gosterirler 12 saat calısırsın oturmadan devamlı ayakta mesaini vermezler gece calısmasına kalırsın ordan daha kotu bıyere gectım yıne aynı durum
Simdi cok sukur sevdıgım bı ısteyım cmts pzr tatıl maasım arabamın kredisin odememe yetıo bana pek bısey kalmasada ama beterinde beteri vardır dedım sabrettim sırf hayalimdeki arabayı alabılmek ıcın
Sevmediği bir işte çalışmak insanı düşünce hastalığına bırakır oda saç dökülmesine ve baş agrımasına neden olur