fotodan bakıyosun, tepkiii uuuuu beybi , yanına gidiyosun mada fakabi arabada içine bakarım direksiyon vites pedallar ne alemde ? döşeme ne alemde ? bunlar tabiki sonradan yaptırılabilir fakat bütün tuşları değiştremessin. bakıyorum tuşlar silinik trimler berbat durumda ozaman hemen uzaklaşıyorum o araçtan. diri araç kendini belli eder. o yaştaki aracta boyaya takılmak saçmalık olur. sadece şasede kayık falan olmasın, içi diri olsun yeterli. bazen diyorum orta hallce bi araç alıp baştan yaratayım oda bmw de risk. arabayı lego gibi dağıtınca altından ne çıkar bilemiyorsun.
örnek toplanacak dediğim araçlardan. sahibine canlıyı göstersen 12 ye hatta daha aşşağa alınır diye düşünüyorum fakat ne aracı görmüşlüğüm var ne içine binmişliğim. araç dışardan çok düzgün fakat 91 model ve içi boşline olabilir.plaka alınabiliyormu bide bu var.km orj. diyor. bursada yakın olan varsa bi baksın nasıl bişeydir.
Hasarsız E36 Kasa BMW 320İ - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 80212164
Hayret birşey yahu, M3 parasına 3.20 satılıyor ;
BMW M Serisi M3 1994 Model 37.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96772094
3.20 kadar temiz midir, değil midir bilmiyorum ama sonuçta M3 yani
bu ***** site çıktı fiyatlar tavan yaptı.. 10 bin e cıncık gibi e30 3.25 oldugu zamanları hatrllıyorum![]()
eskiden cama yazılrdı bi kağıt gelen geçen bakardı kafasına yatan alır giderdi . şimdi öyleminette birbirini gören gaza geliyor .
bulun o zaman adama hemen 20 bıne bıtane 98 3.20i mtech sunfrooflu falan recora 18 tusda istio varda adam mı almıyo arabayı burda piyasadaki genel artış mı tartışılıo yoksa bmw kötülemesi yapılarak fiyatların pahalı olduğumu ? ben genel artıştan yanayım. ayrıca arkadas sahaıbındene bakarak mı karar verilio falan demış bugun sahibinden gerçek pazardır. dışardakı fiyatlarla aynı fiyatlardır idda ediorum.
genel anlamda piyasa yükseldi onda hem fikiriz fakat honda ve bmw piyasası uçuşta.bu fiyatların yükselmesinde sanal ortam baya bi etkili.zamanı geri alamayacağımıza göre şuanki mevcut durumda karar vermek mantıklı olan. burda 2 soru sorup 2 cvp alıp gidip araç beğenmek değil. bence konu gayet yararlı oldu. bi çoğu arkadaş benim gibi korkuları olduğundan yanaşamıyormuş bunu gördükkonu gayet yararlı oluyorda artık şu fiyat konusunu geçip salt özelliklerinden bahsetsek nasıl olur dostlar
![]()
***** sitede yazanla gerçek piyasa alakası yok diye biliyorum bmw piyasasında tanıdık olmadan çevre olmadan araba alınmaz.Çevren olursa arkadaşının arabası olur satma düşüncesi olmadığı zaman bile alırsın.Çevren olur tanıdık olur kendine alıyormuş gibi pazarlık yapıp sana alır. Diyelimki bmw parçası alıyorsun kelebek cam,sineklik gibi nette 1.5 liraya kadar bazı paraçalrı koyduklarını bilirim gerçekte o parayamı satılıyor alakası yok.E30 piyasasıda aynıı 18 yazan aracın 8-9 a 25 yazan aracın 11 e satıldığını bilirm.Hepsi de etmez demiyoruz ne araçlar varki arasan bulmazsın oylesini o da tek tük onlarda piyasadan 3-5 lira üstünü veririsin zararda etmezsin aynı kalırsa onuda zaten aynı paraya satrasan alacak kişide fanatiğidir o alır zaten.
hey maş. bizede bulun dostum bitanehayırlı olsun kazasız belasız cezasız . bmw alırken bi arkadaş yazmış çevre abi çevre... çevren varsa 25 lık aracı alırsan 20 ye . daha satılığa düşmeden arkadaş arasında el değiştiriyor araçlar . hatır gönül işiyle bu işler daha kolay
çok teşekkür ederim cümlemizeevet doğru arkadaşlar arasında ilana bile düşmeden çoğu araba el değiştiriyo benimde birkaç aracım bu şekilde eşime dostuma gitti benden sonra 3 arkadaşım arasında daha el değiştiren arabalar oldu bu piyasa ***** sitede şişik ama reelde bizim aldığımız şekilde ilerliyor
way be 1 gunde cuope ıkıncı sahibinden hemde harman kardon dahil gırtlak dolu 21 bın tl ye aldın ha 98 dir o araç heralde bide.. yanlış anlama polimik yaratmak istemiyorum ama ben sana hiç inanmadım.
kardeşim sen kendini fazla inandırmışsın e36 piyasasına bana inanmaman normalama beni az çok tanıyanlar var arabalarımı kaça aldığımı kaça sattığımı bilenler var sen rahat ol
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)