Connecting site...
Comfortline diye satılan trendline golf
Printable View
Connecting site...
Comfortline diye satılan trendline golf
Connecting site...
Ferrari görünümlü Türkiye'de tek
:D:D:D
Connecting site...
başlık orjinal 16.000'de. hassiktir yok artık diye giriyosunuz, fotoğraflara bakıyosunuz, ulan bu araba hiç 16.000 de gibi durmuyo ama, neyse bi açıklamaya bakayım diyosunuz. ve açıklama;
"Aracım 400.000 kilometredeyken komple sıfır motor yapılmıştır"
ha fiyat ta 27.000 lira bu arada. ben bişey demiyorum.. :)
yalnız BMW'nin torpidosu ile motor temizliği düzeni falan baya hoşuma gitti düzgün duruyo fotoğraflarda ama tabi ben ilanı okumadan girsem o arabayı 16.000 Km diye arardım çünkü dışı pek belli değil ama içi motor kısmı düzgün duruyor fiyattada uçmuş kendileri
Yıllar geçmiş ama hala oturtamamışlar şirketi yazık.. Ödeme yapmama rağmen dopingim aktif olmadı, ödemesi alındı ancak karşılığı yok, defalarca mail attım aradım haftalardır düzeltemediler. Dalga geçer gibi iş yapıyorlar rezalet bir aile firması başka birşey değil... Çalışanlarında eli armut topluyor muhtemelen, o kadar destek talebini bir insan evladı bakıp çözemedi.
Düzgün "gerçekten kurumsal olarak bu işi yapan" bir rakip çıkarda bunları tez zamanda bitirir inşallah, bizde doğru düzgün bir hizmet alırız...
Connecting site...
Bunu onaylayan çalışana saygılar..
Ben de bu ilanı onaylayan çalışana saygılarımı sunuyorum
Connecting site...
İlan başlığı : ABOOO ARABAYA BAKK LAANNN
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58879077/detay
aracı volvo yapmıs ford sadece amblem koymuş akıllı olun :D:D:D bıde ılk serıymıs kımse bılmıomuş bı o bılıyomuş allahım ne gunlere kaldık buna ne denırkı yaaa
sıfır ayarında 5 parça boyalı hasar kayıtlı bmw
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58913358/detay
Bu aralar en ayar oldugum sey.
'Soze gerek araba kendini anlatio.'
Ay alahim akil ver.
bilen biliyo :D:D:D kim ne bılıyosa :D
araç bilinen tanınan bir araçtır camiada herkes tanır
Connecting site...
2005 vtec es 38.500 lira. 2011 ibiza cuprayla kafa kafaya takas olur mu yazdım bakalım ne cevap verecek.