Honda Civic 1.6 VTEC ES 2005 Model 58.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 535475790
Dosta düşmana korku salan + kör eden xenon setiyle beraber sadece 57.999
Honda Civic 1.6 VTEC ES 2005 Model 58.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 535475790
Dosta düşmana korku salan + kör eden xenon setiyle beraber sadece 57.999
Sahibinden in kendisi saçmalık, 4.5 yıllık aracımı 10yillik hesabına satmak istedim, ticari üye olduğunuz düşüncesiyle onaylamadilar, 10yilda da verdigim ilan bununla birlikte 3.. ruhsat fotoğrafı gönderdim hala onaylanmıyor, telefondakiler sadece ortalamayı biliyor..
Mitsubishi Lancer 1.5 Invite 2009 Model 46.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 533562694
İlan sahibi videodaki dayı heralde , açıklamaya dikkat
DS Automobiles DS 3 1.6 THP D-Sport 2011 Model 63.000 TL Galeriden satılık ikinci el Fume renk - 520354083
Araçta 'slip' lastik var, dumppipe var, birde üstüne araç hatsız boyasız. Amma fakat ve lakin bir çamurluk lokal boyalı.
Araç gümrük girişli, Borusan çıkışlıdır...
Parasını hak eden bir araba , düşünsene bu araba sende olsa sis farlarından dolayı kimse sana sahte para veremez ....
Volkswagen Transporter 2.0 TDI Camlı Van Model 70.000 TL - 526678523
Ön tampon temsili
![]()
Yemin ederim ben o Transporter ile hem trafiğe hem insan içine çıkmaya utanırım.
Lodgy için yazdıkları doğruysa o galericiye söyleyecek söz bulamıyorum. İlanın altında kendileri için ikinci elde güvenin adresi yazmışlar.
Kafalar pırıl pırıl.
Motor sıfırlanmıştır
Km de sıfırlanmıştır
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
1. İçinde en ufak deformasyon yoktur yazmışlar ama 16. fotoda görüldüğü üzere kokpitin alt kısmında ciddi bir çatlak var.
2. Emsalsiz diyor aracın dörtte üçü boyalı, motor sıfırlanmış.
3. ??? KM DE MOTOR YAPILINCA SIFIRLANMIŞTIR ???
Soru işaretleriyle süslenmiş bu cümle ne peki abi? Bulmacamı çözelim şimdi?
4. Sanruf
Difrensiyel
Zenon
Defermasyon
Ha birinide doğru yaz ne varki.
Bak sen şu ahlaksız Golf'ün yaptığına. Çalılığa kaçmışARAÇ EL FRENİNİN ÇEKİLMEMESİ SONUCUNDA PİKNİK YERİNDE ÇALILIĞA DOĞRU KAÇMIŞ...
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)