sahibinden çalışanları sistemdeki güncellemeden bir haber galiba
attığım mesaj ;
gelen düşündürücü cevap ;Mesaj sayısını günlük 5 adet olarak limitlendirildiğinde sitenin kullanışına engel oluyor resmen. Böyle bir kısıtlayıcı uygulamanın en yakın zamanda kaldırılmasını rica ediyorum.
Sayın Üyemiz,
Konuyla ilgili sayfaya bağlanmış olduğunuz internet tarayıcınızı ve versiyon bilginizi hataya ait ekran görüntüsü ile birlikte tarafımıza iletmeniz durumunda gerekli kontroller sağlanacaktır.
en kısa olarak şöyle belirteyim , illaki güncellem veya çalışma , uygulama olucaktır ...
fakat şuan yaşadığınız sorun üzerine en kısa ve net çözüm / çözüm önerisi ;
- destek@sahibinden.com'a mail atmak olucaktır.
- gerekli iletimi arkadaşlarım ilgili depatmana yapacaklardır .
saygılar sevgiler.
Bu sahibinden.com'da ev bakmak mümkün değil.
Neden bu işin önünü almıyor kimse.
100 tane ilan varsa sadece 6-7 tanesi gerçekten var olan evler ve daireler.
Arıyorsunuz, "O evi verdik güzel abim ama istersen gel görüşelim" muhabbetine dönüyor.
En az 6-7 kere aynı şeyi tecrübe ettim.
Çok zor değil engellemek, araba ilanları 2-3 kelime yüzünden yayınlanmıyor bazen.
Ev ilanlarına bakın, altta xxx gayrimenkulden diyor sadece, sitenin havuzunu gösteren tek fotoğraf.
Saçmalık ve sinir bozucu aynı zamanda.
Şu ilan onaylaması yapan arkadaşlardan bir tanesi benim arabaya kıl galiba. Fotografçının imzasını paintte silmeme rağmen ilan güncellemesini askıya almış. Ahanda ilan var mı kurallara aykırı birşey ? Atatürk stickerına mı takıldı yoksa bu arkadaş ? Kendi dükkan ismimi bile sildim ön camdan Özlem otoyu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6802485/detay/
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Melih, şuan ilandaki fotoğraflar kötü gözüküyor sticker ı paintte siyaha boyadığın içinDüzelt bence. Özellikle sol alttaki fotoğrafa büyük boyutta bakarsan anlarsın
![]()
Bende hiç sıkıntı çekmedim bugüne kadar. İlanda değişiklik yapınca maksimum 45 dk'da ilan yayına giriyor. Binlerce ilanın onaylanması, kontrolü zordur. Kurallar uyulması için vardır. Uymuyorsan, ilanı koymayacaksın. Hem beleş ilan yayınlatacaksın hem de kurallara uymayacaksın. Kurallara uymayı sevmeyen bir ülkeyiz. Ben buradan ***** sitede çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum kendi adıma.
"BUILT. NOT BOUGHT!" JDM
Geçenlerde msj yoluyla şikayetimi dile getirdim ve 24 saat içinde uygulamalı olarak geri dönüş yaptılar sonuça ulaştık saolsunlar.
ancak satıcıya bilgilendirme msjı atılmamış olacakki aynı hatayı tekrar yapıyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11100597/detay
Son BBS li fotografın kullanımını istemiyorum. Geçen silinmişti ama satıcı yine koymuş. yine şikayet edicem ancak satıcıya bi bilgilendirme yapılmalı bence ki bi daha bi daha uğraştırmasın adamı.en sonunda ben muhattap olucam.
Küçük fotoğraf,kalın yazı & renkli çerçeve dopingini aldım alırkende süre olarak bir kısıtlamayla karşılaşmadım ilanınız yayında olduğu sürece yazıyordu aksine..Dün bir mesaj geldi :
''Küçük Fotoğraf dopinginin süresi 15-01-2013 11:25 tarihinde sona erecektir. Dopinginizin süresini uzatmak için tıklayınız.
Doping Tipi : Küçük Fotoğraf
Doping Süresi : 1 hafta
Bitiş Tarihi : 15-01-2013 11:25
Saygılarımızla ''
anlamadım ne demek istediğini?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)