üyeligimi unuttum cep telefonumdan çözebilirmiyiz bunu![]()
ya arkadaslar aracımın ılanını verdım yayında gözüküyor. ama ilanlar arasında yok aracım? ne yapmalıyım ? ilan numaramı girdigim zaman ılanımı görüyorum.
birde resim kalitesini haddinden fazla bozuyorlar mılletın ılanlarına baktım hepsı cam gibiler benımkı 1,1megapıksel kalıyor yanlarında![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
ağır hasarlı olduğunu bildiğim bir arabanın ilanı devamlı dönüyor. araba önce ankara sonrada adanaya hasarsız olarak satıldı. devamlı takip ediyorum bi kaç yıldır. arada forumda ilan no sorguluyorum almaya niyetlenen biri varmı diye eğer bizden biri almak isterse hasarı konusunda bilgi vericem çünkü. kaza anında aracın bizzat içindeydim fakat araba rahat 2010'dan beri hasarsız olarak satılıyor![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Sahibinden de fotoların çözünürlüğünün bozulmaması için ne yapmam lazım? Ilan fotolarım ınanılmaz bozuk gözüküyor.
kafayı yıyecem varmı beyler bılgısı olan ???
1-2 tane daha ilan gördüm böyle bozuk fotoğraflı, destek@sahibinden.com a mail attım, bakaılım ne olacak.
gelen mail :
Sayın Üyemiz,
Yaşanılan sorunla ilgili olarak çalışma başlatılmış durumdadır.En kısa sürede bu durum çözüme ulaştırılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
sahibinden.com Destek Ekibi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14519029/detay
facede gördüm arkadaş paylaşmış baya bi güldüm![]()
adam açık ve net yazmış. pert kaydı yok. toplayıp sadece boya var diye satabilirsiniz![]()
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Km 250 binden düşürülmüştür yazmışlar bunda da
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14045605/detay
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Arabamı hala satmamış biniyosam bunlar sayesinde.zaten 2 tane fotoğraf vardı onaylandı 2 hafta yayında kaldı.Sonra yazıda bir kısmı düzelteyim dedim demez olaydım açıklamada kabahat buldukları gibi fotoğrafın birinde de kabahat bulmuşlardı üzerinde hiç bişey yok biri temde diğeride kaldırım kenarında çekiliydi zaten sinir olup kaldırmıştım sonra sattım satıcam diye hala satıcam
Vorsprung Durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)