casperı bilmemde yarı parasına verseler tutmam bu eviarabanın camı açıkmı kaldı die terettütte kaldığınızı düşünsenize ahaha kim incek hadi indin kim çıkcak 7 kat arabada yatardım
![]()
niye asansör olmadığı konusunda bi fikriniz var mı ilanda 15 yıllık bina yazıyodu eskide değil olmaması çok garip inş rizeli müteahhit işi değildir geçen yaz emlakçılık yapıodum dükkanın bulunduğu binadaki dairelerde 4 tane balkon vardı abi dedim niye böyle ak dedi müteahhit rizeli olunca böyle oluyo iştedipnot: bende rizeliyim
![]()
muhtemelen
ahahhahaha yoruma koptum![]()
elensi59,sanırım projede var ama odalar büyük olsun ayağına asansoru koymuyorlar, millette ses etmiyor simdi belli bi sayı sağlansa odalardan o asansoru geçirtirler ama kimse kıyamıyor .
çok eski değilde 99 deprem öncesi yapılmstı, ozamanın kafasına göre işlerinden birisi olabilir şuan buna müsade etmezler diye düşünüyorum
eşya taşıma olayıda sıkıntılıydı ilk taşındıklarında
5 kat duydum da 7 katlı asansörsüz çok garip hadi eşya bikere taşınıyoda her gün o kadar kat in çık insanın ömründen ömür alır![]()
ilk resim;
Connecting site...
aklıma gelen;
Şener Şen - yaz kızım 200 torba çimento - YouTube
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Ya arkadaşlar şimdi sahibinden.com da geziyorumda çoğu arabanın ilan başlığı
Örneğin: AR Typer - M Cupra - HM Gti - AB Mini - 34 XXX46 M3 falan neden böyle yani ne esprisivar bunların?
Üstelik bazıları açıklama kısmına ' HM Sti bilen bilir ' yazmış bu ne saçmalıktır ya.
İstanbul'da ki arabayı Ordu'daki adam nerden bilsin. Ya da herkes her arabayı nerden bilicek tam reklam ülkesi olmuşuz ya ona sinirlendim şimdi![]()
Arabaları plakalarından forumda tüm geçmişini bilenler var yaa onlar için bu araba xx plaka geçmişi zaten temiz anlamında ben bile artık bir çoğunun plakasını ezberledim hemen ilanda görünce aaa bu araba geçmişte şu plakaydı o zaman kazası vardı falan filan diye tutuyorum aklımda
Şu boya takıntısı olan aramasın suratına kaparım olayı sinir ediyo bir araba var arıcam arıyamıyorum adam suratıma kapıcakta tüm gün çıldırıcam diye![]()
en saçma olanda başlık boyasız yazıp içeri giriyorsun 1-2 parça boyalı çıkıyor arıyorum boyasız demişsiniz başlığa diyorum 1-2 parça diyorsunuz dediğimde onu boyadan sayma diyorlar bune yaşam tarzı bune dingil bir hayattır yarabbim
YamahA Xmax 250 ABS
Peki o dediğini anlarımda,bilen bilir açıklamaya gerek yok ne demek?
Herkes benim arabaya nasıl baktığımı bilir yazanlar var yani,senin arabanı alırken teker teker arkadaşlarına mı sorucam?
Çok komik şeyler yazanlar var ya...
Hatasız ne demek? Adı üstünde hata yok demek yani boya-kaza vs hiçbişey yok demek.
Hatasız yazıyor adam ilana giriyosun komple boyalı tertemiz yazıyor.
Sahibinden.com her boka karışıcağına bunlara karışması lazım bence.
O hatasız olayı ayrı bir kafa yapısı geçen galericiler sitesine gittim araba bakmaya sordum adam hatasız 6 parça boyalı dediboyalı şu sorunlardan dese adamla pazarlığımı yapıp alıcaktım birde ilanda bir jibe bakmaya gittim araba ilanda sorunsuz duruyo yanına bi gittim arabanın kapı kapanmıyo sağ far kırık heryer çizik içinde
![]()
buyur bir cinste bu ilanda bir depo ile 1400 km gidiyormuş pejo 206sıyla yani 13 -14 kuruş yakıyor demek ki ve polo üreticisi almanlar tam bir kepazelik yapmış oluyor milyon dolarlar dökerek az yaktırmaya çalışıyorlar ama gel fransız arabası 206 en az yakan ünvanını alsın
Connecting site...
NOT: araç 1.5 miş seçenek olmadığı için 1.4 ü işaretlemiş allahım sen bizi koru böyle cehaletlerden
YamahA Xmax 250 ABS
fransızlar yakıt konusunda almanlar dan daha iyi benim gözümde ama http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/18841720.asp buda bir örnek tamam yeni teknoloji ama 206 da 1200 1300 yapar çok kasılırsa uzun yolda sonuçta dizel ki peugeot un buna benzer bir sürü tesiti ve başarısı var ben ne yazsalar inanırım şahsen![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)