Connecting Site...
3. foto shop mı_?gerçek mi
nedenki _?
Connecting Site...
3. foto shop mı_?gerçek mi
nedenki _?
72 Porsche. Araba 78 sonrası SC içli, dışı 84 sonrası. Açıklamaya da "dünyadaki emsalleriyle yarışacak orjinallikte" yazılmış. Fiyat 150k EUR. Yersen.
Connecting Site...
Connecting Site...
Kendisine teşekkür ediyoruz bizi aydınlattığı için.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Connecting Site...
İşte bu konunun tam karşılığı bir ilanla karşınızdayımsahibinden.com saçmalıklarında nirvana king
Connecting Site...
Connecting Site...
Connecting Site...
hadi comeee on biraz daha yükseltelim piyasayı yetmez sokalım birbirimize oh yeaah..
Sahibinden com için imza kampanyası mı başlatsak ,bir senede 3 ilan değil her ilan 50 tl ya da 100 tl olsa belki 250 tl 500 tl fark etmez.
Bakalım bu kendini bilmez elinde 10 liralık araba varken ,sırf cebime beş kuruş para girsin zihniyetiyle hareket edenler o ilan paralarını yatırabilecek mi
Piyasanın içine ettiniz . İngiltere fiyatlarına bir bakın isterseniz 1000 euro 1.500 euro . Türkiyede neden bu kadar pahalı ? Hmmm ingilterede üretimi devam ediyor çünkü ve bir sürü 106 var ,biz de az olduğu için değeri artıyor .![]()
imzasız..
2004 Megane
Connecting Site...
2000 Megane
Connecting Site...
2007 Megane
Connecting Site...
Allah aşkına bu piyasa nereye gidiyor. Geçen sene bunlardan 10 kat daha temiz aracı 28.000'e satan adama iyi okutmuşun diyorduk. Fiyatlara bak!
Connecting Site...
Connecting Site...
ne ekremmiş arkadaş
Connecting Site...-BEN EKREM 406 COUPE 2.2 TURBO RESTYLE ARACIMI KEYFİ SATIYORUM
Connecting Site...-EKREM SATIYOR DİYE BENDE SATIYORUM
Connecting Site...-EKREM SATIYOR DIYE SATIYORUM
İlker G.
Resimler bomba
Connecting Site...
Connecting Site...
Üstü açıkken kediler girip koltukta çifleşmiş galiba![]()
Connecting Site...
Zil gibi makine.
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)