App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Benim s2000 fiyatlarıyla ilgili bir problemim yok, o rakamları görmek bayağı komiğime gitti şöyle 1-1.5 sene öncesine gidince. Yoksa isteyen 250 ye satsın isteyen 350 ye alsın bana laf etmek değil sadece hayırlı olsun demek düşer![]()
.
Daha sattığı aracın modelini bilmeyen adamlar var işin üzücü yanı bu kişinin galericiliği meslek edinmesi
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Simply the best.
01.05.1994Ayrton Senna
6 ay önce istanbul'dan 150 liraya satılan arabaya bak hele
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
hahahhhaaha
yerinde sayan 150-160 bin kmdeki 106gtilar yerine kapak açmamış 370binde aracı tercih ederim.kapak açmamış ve komp değerleri yerindeysede bi 370 daha binilir..yeterki bakımı düzenli yapılmış olsun.Not : aracla sahibiyle hiç bir tanışmışlığım vb yok tarafsız yazdım![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)