User Tag List

Sayfa 18/87 İlkİlk ... 816171819202868 ... SonSon
1646 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: Bisiklet kullananlar ?

delyyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sefer ekleyebilirim inş.

http://i.hizliresim.com/OR5vz5.jpg
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mkerim bey eğitime gitmiş, eğitmen yüksekten uçunca skerim diyip konuyu açmış...

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edemirbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, uznun yıllar kullanırsınız umarım bisikletinizi Yalnız bir şey belirtmek istiyorum, bisikletin şehir içinde de kullanılacağını söylemiş @johnie , şehiriçi için sadece ön süspansiyonlu bir bisiklet daha iyi olmazmıydı (orta amortisör kilitlenmiyor biliyorum, o yüzden söylüyorum), yorar çünkü şehir içinde. İleriki zamanlarda güzel, kilitlenebilir bir orta süspansiyona geçmek ciddi rahat ettirecektir.

Yanlış anlaşılmasın bisikletten soğutmaya vs. çalışmıyorum kesinlikle, ama çocukluğumu çift amortisörlü bisikletlerde geçirdikten sonra süspansiyonsuz, düz maşa bir bisiklete bindikten sonra ciddi amelelik ettiğimin farkına vardım. Uzun mesafe değil de 10-15 km mesafelerde kullanılacaksa fazla sıkıntı yapmaz sanıyorum ayarını sert tuttuğunuz sürece
    Vallahi, dün bir anda karar verdim.. Açıkçası çok fazla deli gibi uzun yol yapmam max yapacağım yol git gel 40-50 falandır. Daha fazlasını yaparsam da ceremesine katlanırım diye düşünüyorum. Şehir bisikleti alsaydım tek tarafa bağlı kalmak istedim, bununla kafam estiğinde direk belgrada gidicem ormanda sürücem ondan dolayı seçtim açıkçası. Bugün ilk sürüşü yaptım, bacaklar hamladığından pek keyif alamadım ama gidişi falan iyi gayet bir şey hissetmedim henüz. Kaldırıma inip çıkmam falan aşırı kolay ve rahat Diskli olması ve hidrolik fren olması istediğim bir şeydi , fiyatta makul olunca kaçırmak istemedim H.Sonu ufak çaplı yol yapıcaz inş o zaman yazarım işte iyi kötü olarak.. Ya da bir iki ay aktif kullandıktan sonra Dediklerinde haklısın katılıyorum ama , tek tarafa bağlı kalmak istemedim . Ayrıca lastikleri değiştirip denicem ince lastik takıcam , görücez bakalım ne kadar fark oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gıdona sabıtledım evet
    gopro hero 3 var

amortısor rock shox ondan sanırım sartıntıyı ıyı almıs
    abi , yukarı ne kadarda çıktınız ? Pek bilmiyorum Ankarayı. Yolda tam mtb lik harika bir yer Zevkli sürüş olmuştur..

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bianchi afx 8005 almayı düşünüyorum. ikinci el temiz 700 lira fiyat verdiler. sizce normal mi nasıl? internette en ucuz yerde 1350 lira gözüküyor sıfırı.
    bilgiiiiiii?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

edemirbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallahi, dün bir anda karar verdim.. Açıkçası çok fazla deli gibi uzun yol yapmam max yapacağım yol git gel 40-50 falandır. Daha fazlasını yaparsam da ceremesine katlanırım diye düşünüyorum. Şehir bisikleti alsaydım tek tarafa bağlı kalmak istedim, bununla kafam estiğinde direk belgrada gidicem ormanda sürücem ondan dolayı seçtim açıkçası. Bugün ilk sürüşü yaptım, bacaklar hamladığından pek keyif alamadım ama gidişi falan iyi gayet bir şey hissetmedim henüz. Kaldırıma inip çıkmam falan aşırı kolay ve rahat Diskli olması ve hidrolik fren olması istediğim bir şeydi , fiyatta makul olunca kaçırmak istemedim H.Sonu ufak çaplı yol yapıcaz inş o zaman yazarım işte iyi kötü olarak.. Ya da bir iki ay aktif kullandıktan sonra Dediklerinde haklısın katılıyorum ama , tek tarafa bağlı kalmak istemedim . Ayrıca lastikleri değiştirip denicem ince lastik takıcam , görücez bakalım ne kadar fark oluyor
    Yol bisikletiyle araziye gireni de gördüm ben, dikkatli olmak yetiyor Bisiklet kötü değil, ama bence yapacağın ilk yatırım kilitlenebilir bir orta süspansiyon olmalı. Özellikle yokuşlarda farkını göreceksin. Tekrardan hayırlı olsun bisikletin, kullandıkça atarsın buraya yorumlarını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bugün, İstanbulda yağmur çamur olmasına rağmen denemyi yaptım.. Mköy den taksim ordan aşşa karaköy ordan bebek ordan etiler üstünde. Mköy.. Bence keyifli makina sevdim, ön amortisörleri kapayınca cidden fark oluşuyor. Şu an orta pek rahatsı etmedi. Bisklette araç gibi , derli vites attırmak gerekiyormuş onu da çözdüm.. Bundan sonra ki marşıma çıkacak zorluklara bakıcam artık.. İstanbulda olan varsa çıkıyor ise paslaşabiliriz isterseniz..

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper Bence alma oyle bır bısıklet
    tadını aldıktan sonra emınım eymırın dısına cıkacaksın

onun ıcın bence ıyı bır bısıklet almanı tavsıye edıyorum
    yardımcı olabılırım ıstersen alo de bana
    combo aldım bile o gün yav Sevdim şimdilik olmadı satarız model yükseltiriz.. Pisiklet etkinliklerinde bende varım artık

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    combo aldım bile o gün yav Sevdim şimdilik olmadı satarız model yükseltiriz.. Pisiklet etkinliklerinde bende varım artık
    bu pazar saat 10 dan sonra eymırdeyız bız beklerınm

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı delyyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sefer ekleyebilirim inş.

http://i.hizliresim.com/OR5vz5.jpg
    cok eskı bır bısıklet
    yol yapmak bunun ıle zor olur
    tavsıyem daha yenı bır model bısıklet almanız

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bugün, İstanbulda yağmur çamur olmasına rağmen denemyi yaptım.. Mköy den taksim ordan aşşa karaköy ordan bebek ordan etiler üstünde. Mköy.. Bence keyifli makina sevdim, ön amortisörleri kapayınca cidden fark oluşuyor. Şu an orta pek rahatsı etmedi. Bisklette araç gibi , derli vites attırmak gerekiyormuş onu da çözdüm.. Bundan sonra ki marşıma çıkacak zorluklara bakıcam artık.. İstanbulda olan varsa çıkıyor ise paslaşabiliriz isterseniz..
    sitesinden mekanıik disk fren dıye okudum . Sizinki hidrolik frenlimi
    Elleme Sekelesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Canselmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sitesinden mekanıik disk fren dıye okudum . Sizinki hidrolik frenlimi
    Hidrolik evet , orta amortisör de pek rahatsız etmedi.. 25 Km ye yakın yol yaptım

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hidrolik evet , orta amortisör de pek rahatsız etmedi.. 25 Km ye yakın yol yaptım
    Orta amartsor cok yüksek tempo gıdınce anlasılıyo klit özelliği olsaydı harika olurdu. Yani anca o yorulma hissini orta amartsörsuz bir bisiklet kullanrak anlayabılırsınız
    Elleme Sekelesin...

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende beylikdüzüne taşındıktan sonra salcano city fun 70 alarak aranıza katıldım,henüz yeniyim bakalım zamanla yükseltirmiyiz geliştirirmiyiz görücez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Canselmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orta amartsor cok yüksek tempo gıdınce anlasılıyo klit özelliği olsaydı harika olurdu. Yani anca o yorulma hissini orta amartsörsuz bir bisiklet kullanrak anlayabılırsınız
    Vallahi herkes ondan şikayetçi ama inan yormadı yolda.. Üzerinde mtb lastikler var inan amortisör den daha fazla yoruyor Yol lastiği alacağım önümüzde ki hafta sonu, onları takıp gidicem bakalım fark çok olacak mı.. Ama inan orta hiç yormadı beni. Lastikleri yağmurlu havalar da , düzü de kuru havada kullanıcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahi herkes ondan şikayetçi ama inan yormadı yolda.. Üzerinde mtb lastikler var inan amortisör den daha fazla yoruyor Yol lastiği alacağım önümüzde ki hafta sonu, onları takıp gidicem bakalım fark çok olacak mı.. Ama inan orta hiç yormadı beni. Lastikleri yağmurlu havalar da , düzü de kuru havada kullanıcam
    Amortisörün o kadar fark ettirmemesine sevindim o zaman Lastikleri jantlarla birlikte al durumun varsa (iyi durumda bir çift çıkma jant uygun olur) daha pratik olur değiştirmek açısından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edemirbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amortisörün o kadar fark ettirmemesine sevindim o zaman Lastikleri jantlarla birlikte al durumun varsa (iyi durumda bir çift çıkma jant uygun olur) daha pratik olur değiştirmek açısından
    bildiğin tavsiye edebileceğin site var mı ? Yoksa, e-bay dan falan mı alim ? Sirkeci den alacağım sanırım lastikleri, belki de e-bay gibi bi siteden toplu siparişte geçebilrilm. Km sayacı , lastik, iç lastik vs vs..

cRc Ramo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende sedona 345 kullanıyorum. gecen yaz 350 km kadar kullanabildim bu sene içinde işe gidip gelme planım var gidiş geliş 20 km kadar. yalnız daha henüz cesaret edip açılışı yapamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cRc Ramo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende sedona 345 kullanıyorum. gecen yaz 350 km kadar kullanabildim bu sene içinde işe gidip gelme planım var gidiş geliş 20 km kadar. yalnız daha henüz cesaret edip açılışı yapamadım
    Gidiş geliş 20 km çok bir mesafe değil aslında, takım elbise vs. giymeniz gereken bir işte çalışıyorsanız pazartesinnden kıyafetleri işyerinize bırakabilirsiniz. Şu konuya bir göz atın isterseniz

bildiğin tavsiye edebileceğin site var mı ? Yoksa, e-bay dan falan mı alim ? Sirkeci den alacağım sanırım lastikleri, belki de e-bay gibi bi siteden toplu siparişte geçebilrilm. Km sayacı , lastik, iç lastik vs vs..
    ebay değil de chainreactioncycles, merlincycles gibi sitelere bakabilirsin, ama kur yüzünden çok pahalıya geliyor. Yerli olarak Doğa bisiklet, Çınar bisiklet gibi siteler var, ama onlarda da 300 tl gibi bir rakama geliyor çifti. Bir de önceki mesajı yazarken unutmuşum, yedek teker alınırsa arkaya ruble de alınması lazım. Çok pahalıya geliyor sıfır alınırsa, şu an farkettim. Facebook'ta ki ikinci el bisiklet parçaları satan gruplara bakabilirsin ama, ucuza güzel ürünler düşüyor.

Km sayacı olarak ben decathlonda satılan kablosuz km sayaçlarından kullanıyorum. İç lastiğim de ordan alınma Ben mahalledeki bisikletçiden CST Traveller marka lastik aldım, Doğa bisiklet'te şu an teki 30 tl. İlk 2000 km'de 2 kere patladı, son 4000 km dir bende, havasını biraz indirip bozuk dağ yollarına da daldım ama hala patlatamadım.

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün açılışı yaptım 20 km civarı pedalladım güzel havayı kaçırmayın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)