Ağabeyler ,kardeşler fiat punto aracımın arkasında bisiklet taşıyabileceğim ancak bagaj kapağını pek çizmeyecek bir zımbırtı var mıdır ? Bana hepsi çizer gibi geliyor ?
Ağabeyler ,kardeşler fiat punto aracımın arkasında bisiklet taşıyabileceğim ancak bagaj kapağını pek çizmeyecek bir zımbırtı var mıdır ? Bana hepsi çizer gibi geliyor ?
Bende Umit Bisiklet Evolotion modeli ile artık bisiklete adım attım, uzun zamandır kullanılmayan bir bisiklet aldım, iç lastikleri değiştirdim fakat dış lastikleri çatlamış durumda, 26*1,95 üzerinde lastik var şehir içinde kullanım amaçlı lastik tavsiyesi alabilirmiyim, tercihen 1,75 yada 1,95 ölçü olabilir ama asfalt uyumlu süratli bir lastik istiyorum![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Asya - Avrupa da aktif olarak bisiklet kullanan kimler var , bir akşam buluşma yapalım derim uyarsa ? Benim takıldığım bir grup var 7-8 kişilik , ağırlık MTB bi buluşma yapsak mı uyar mı size?
ya bende ucuz yollu bisiklet bakıyorum şöyle v frenli maşadan amortisör kilitlemeli. genelde şehiriçi kullanıcağımdan gezi bisikleti baktım ama tekerleri pek bi ince geldi mazgallara girmesin sonrailerde o ince tekerler çıkıp mtb tekeri takabiliyoz mu? bide burda bianchi bulabildim nasıldır? bütce en fazla 800 falan
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
Sonradan hevesim kaçarsa diye pahalı bir şey istemedim (baktım devam ederim satar yenisini alırım) basit, sahilde binmek için Carraro Sportive 224 kullanıyorum. 990 tl fiyatı ama pazarlıkla 900'e bıraktılar, bir kaç küçük ıvır zıvır hediye aksesuar da verdiler. Alalı 8-9 gün oldu son 2 günde 120 km yaptım toplamda da 250'yi geçtim çok memnunum. Kız arkadaşımla çıktığımızda benim bisikletimi kullanıyor zorla, bende onun dandik bisikletini mecburen o yüzden tek çıkıyorum artıkkısacası aradığınız özellikler var ve bana göre rahat bir bisiklet, biraz bütçeyi yukarı çekme imkanınız varsa öneririm
gayet memnunum 650 tl ye aldım ışığı ayna kilit derken 750 tl ye geldi ama hiç pişman değilim markası yönünden çok şüphem vardı alırken şuan gayet memnunum tek kötü yanı selesi çok sert selesini değiştireceğim sadece bir ay olacak alalı tahmini 350 km yol yaptım yarında nasipse feribotla bostanlıya geçip bostanlıdan altıevlere kadar pedal basacağım ilk uzun mesafem olacak bakalım.
![]()
Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.
beyler bisikletten hiç anlamam ama böyle kadın bisikletleri oluyor ya klasik, beyaz falan.. Hani böyle filmlerde adalara sevgilisiyle gezmeye giden çiftlerde ' kızların sürdügü ' cinsten ahahah nasıl anlatamamazlık bu
bunun giibi bir şey.. Nerde buluruz, böyle klasik, tarz bisikletler. Yeni olmak zorunda degil.
![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Sen hollanda tarzi ariyorsun![]()
Bu nasıl? 570 dolarmış ama kuru 2.4 den sabitlemişler.
GUSTO | SEDONA BİSİKLET
valla öyle yeni bisiklet üretiliyor mu bilmiyorum, eski bulunup yapılabilir ama?
En ucuzlarda ümitte böyle birşeyler var,
http://umitbisiklet.com.tr/urun-detay.asp?PrID=179
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)