iphone 4S'i ilk darty mi getirmişti?
Printable View
iphone 4S'i ilk darty mi getirmişti?
beyler sız 3ooo bın verıp bu telı alıcakmısnız merk ettım hakkaten helal olsun:)
şahsen 1300 liradan 1 lira fazla vermicem
şu kutudan çizik çıkma olayı olmasa bende yurt dışından alcam, çünkü 3000 tl lik rakamı haketmiyor.bide bakalım tr de çizikli cıktığında satıcılar bu durum karşında ne yapcaklar.
9 Kasım'a kadar vizem var uçak biletimi alın ortak. Alır gelirim isteyenlere :hehe:
beyler bunlara sakın para vermeyın.turkiyeye gelince fıyatlar dusecek.sımdı turkiyede yok diye ucuza alıp pahalıya satıyorlar kanmayın bunların oyununa.
İphone 5 inde çok bi esprisi yok 4s ten.
klasik ilk türkiyeye gelmeden ve geldikden 2 ay sonraki rakamlar 3000 TL sonrasında düşecek...
Gold bilgisayar'da çalışıyorum şuanda stoklar bitti
gold da grey satıyor dogubankta,aralarında 700 tl var oda yalandan garanti veriyor buda, kullanıcı hatası dyip kitliyorlar grey mallarda nasılsa,iyi vurgun yaptı toplu getiren firmalar
yarın geliyorum var mı isteyen :D
Iyi iyi düşsün de fiyatlar az bişey bi kaç aya kadar alıyım ınsallah 2 3 yıl kullanıcam gıbı gorunuyor :)
uygun düzgün fiyata getiren varmı ?
düzgün fiyata getıren olursa bende ilgilenirim
ne düzgünü ya 1500tl ye aldıkları telefonu 3300 e satabiliyorlar.böyle bilinçsiz tüketici bu kadar çokken kim düzgün fiyata versin
Haftaya 3 siyah 2 beyaz 5 getiriyor arkadasim 2300 den verecek isteyen olursa pm atabilir
Bugun paris lafayette'nin orda shopta iphone 5e 679euro fiyat verdiler.2500-3000 tl ye satanlar cok uyanik heralde:)