Abd den gelcek olan varsa öm alayım, başka birşey için :)
Printable View
Abd den gelcek olan varsa öm alayım, başka birşey için :)
abd ye gidip gelecek bir dost yokmudur ayfon5 getirecek ? bizi kikmeyecek ?
arkadaşlar o paraya amerikaya gidip gezip 5 alıp gelirsiniz :)
2000 liraya arkadasim getirecek 21 ekim istanbulda isteyen pm atabilir.
1250 dolara isteyen satarim pm atmanız yeterli beyler gecen siteye ilan actım kapattılar 1250 dolara isteyene satarim
2 lira verilmez yazik gunah. Bir dost bulursak 1264 tlye getirir :D
beyler çarşamba avrupaya çıkıyorum..ordan bakıcam size yazarım fiyatını..uygun olursa 3-5adet kadar getirebilirim.kimse yanlış anlamasın alıp satıcı değilim...3500 tl bir telefona verilmez..şunuda belirteyim..yurt dışı telefonları pasaport kaydı gerekmekte ..bilginiz olsun..
pekı yurt dısından aldıgımız zaman telefonu oldukı bozuldu bızım hatamızdan dolayı veya telefondan kaynaklanan bır sorundan dolayı bu nasıl halledılecek ?
bu konuda aydınlatabılırmısınız benı ***** 2000 lıra verıcez en az bı telefona bosa gıtmesın ?
Bende bugun iPhone 5 - Kauf das neue iPhone 5 mit Gratisversand - Apple Store (Deutschland)
aldım bugun almanya teslim olarak ordanda tır ile getırılcek bakalım 1650 liraya burdanda pasaport kaydettırcez tammdr ama 3-4 hafta teslimat
21 Ekim teslim 16gb siyah / beyaz 2000 lira hala :) son 2 kontenjanlık yer var bavulda :D
http://imageshack.us/a/img823/6556/resimlmmm.jpg
şu şekilde göstersem onay mailini teslimat suresı sadece sorun ay sonuna kadar beklıcez artık