int. sitesinden evet şahıs başına 2 adet ve 4 haftalık posta süresi var. resimde de görüldüğü üzere alet postaya verildiği zaman haber verilecek denmiş.
bu arada ben 5i değiştirmek için Apple Store'a gittim dedim böyle böyle, adam diyor değiştiririz ama elimizde telefon yok
siz en iyisi kullanın böyle, birkaç ay sonra gelin değiştirelim.
bende nasılsa değişecek diye attım folyoları çıplak kullanıyorum. çizilirse çizilsin
+ eleman 5 için çok iyi şeyler söylemedi, 4 özellik olarak geride olabilir ama kalite konusunda 5ten daha iyi..
her üründe olduğu gibi mağazadan aldığın tax free formunu ve fişini havaalanında gümrük memuruna onaylatıp ardından havaalanı içindeki tax free noktalarından nakit olarak alabiliyorsun.
bu tax free işi hong kong da var mı?
Elimde 1 adet fazladan iPhone 5 var arkadaşlar Abi'm Kanada'dan getirdi unlock ama kaydı yok açılmadı henüz beyaz 16 gb isteyen olursa benimle iletişime geçebilir
R-Turbo Arif Gökdemir
ben ınternet ustunden aldım sureklı gıdıp gelenler var onların aracılıgıyla alcam yoksa gumruk'te kalır
kaymak alma projeleri yaziktir gunahtir...
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
32 gb isteyen varsa 3600 tl
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Sydney Apple store satis fiyati 800 AUD , 800 x 1850 : ?
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Amerikada çok az iPhone mevcut oradan Türkiye'ye gelecek arkadaşım olduğu halde bile almayı başaramadık
Bu arada 3600TL falan vermeyin sakın 32GB iP5 gerçek fiyatı 1.404TL
bugün elime ulaştı 32 gb'lık 1474 TL verdim![]()
İngiltere'den mi geldi?
İngiltere'de Apple Store'da ürün var mı bilen var mı acaba?
Web sitesinde yokmuş gibi görünüyorda...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)