bana amerikadan geldi.
amerikada 32gb simfree yani unlock olarak 1400-1500 TL arası fiyatı var dolar kuruna bağlı olarak.
Printable View
bana amerikadan geldi.
amerikada 32gb simfree yani unlock olarak 1400-1500 TL arası fiyatı var dolar kuruna bağlı olarak.
amerikada kontratsız iphone fiyatları nedir, apple storeda göremedim.
link verebilecek var mı? geçenlerde liste şeklinde fiyatları gösteren bi foto vardı o da olabilir ama bulamadım
Uygulamaların daha çok yer tuttuğu doğrumu 5'de ?
Arkadaşım 16gb yerine 32gb almış bana bu yüzden
Soyle 1400-1500 e nerden bulucaz ya :)
Burada 670 euro. :o
uygulamalardan kastın kaç mb olduğu ise bikaç örnek vereyim :
ibooks:47,3mb iphone bul: 15.5mb turkcell yedek : 1.7mb işcep: 2.5mb vs. vs.
4S'de de aynı miktar tutuyorlar yani bi değişiklik yok ;)
İphone 4 çıktığında da antenle ilgili biçok şey söylenmişti her yeni iphone da bi b.k atma mevcut ...
şu an gaziantepte iphone samsung gibi ürünleri satan lüks telefoncuların hepsinde var iphone5 ve fiyatı 2500 tl :)
vay be telefona bak bi şahin parası :D
Tofaş Şahin S 1992 Model 3.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 102607684
Tabiki var hatta çok güzelde bir sistemleri var. Ürünler gözönünde değil. Hepsinden sadece teşhir için olanları var. Beğendiğin ürünün yanına gidiyorsun görevli geliyor. Barkodunu okutuyor, elinde mobil pos ile geliyor. Hemen ödemeni alıyor. 1 dak içinde apple çantasında ürününü getiriyor sana. Kasaya git, ürünü bul ...vs derdi yok.
Bu tabi bahsettiğim Londra için geçerli. Diğer yerlerdekini bilmiyorum.
sistem ayni bahsettigin gibi.teshir icin tonla cihaz mevcut ama malesef görevli yanina geliyor yada sen gidiyorsun, iphone5 imiz yok diyor.
suan icin köln'de durum bu.
zaten tek problem iphone da, ben tanidik vasitasi ile cok kolay edindim ama bir arkadas uzun süredir bekliyor.kendim de konustum ama durum bu.
İspanyol sitesinde de 2-3 haftaiçinde temin edilebilir yazmışlar.