Bu renk olmamıs.....
Lansman rengi bence bu olmamalı ne o öyle beyaz memur spec. Yap şöyle ateşli bi kırmızı içimiz ısınsın. Spor otomobil üretiyorsun madem kırmızı olcak mavi olcak![]()
ama hondada typer dedınmı hepsı beyazdırtr ye nıye gelmıyo dıye dert yanarız hep
champıonshıp whıte
![]()
renk hakkaten olmamış lansmana yakışmamış en azından. tabiki beyaz sevenler olacak alacaktırda bi mavi, kırmızı, en kötü siyah gidermişsiyahı çok iyi duruyordu videolarda.
TeamPASAOGLU
Kırmızı
Connecting site...
Connecting site...
Beyaz
Connecting site...
Connecting site...
Yapma abi hangisi daha ateşli duruyor hangisi ben buradayım diyor.
Fotolar aracın rengini yansıtacak şekilde çekilememiş, kar beyaz gibi durmuş ama Championship Beyazı çok tatlı, krema gibi bir beyazdır. Senelerin verdiği yetkiyle Subaru mavi, Evo kırmızıysa Type-R'da Championship White olmalıdır![]()
Yinede kişisel zevk tabi ki bu iş.
Real Cars, Real Roads.
type r gelince normal cıvıc hb de makyajlanıyor sanırım güzelde olucak gibiasıl yeni kasa sedan cıvıc nasıl olucak onu merak ediyorum ben seneye bu zamanlarda gelir sanırım yeni kasa sedan cıvıc .
Hayırdır Honda sizi neden bu kadar strese sokuyor. Aklınız zihniniz alıyormu kabul ediyormu Honda gibi bir markanın heleki motor sporlarında adı bilinen hemen hemen her sektöre motor üreten Honda çıkacak ring rekorunu kırdı diyecek ve bu yalan olacak. Masturbasyon bu sektörde geçerli bi kavram değil.
Adamlar rekoru Megene R/T kırmadan önce zaten yapmışlardı.
Ayrıca unutanlara bi hatırlatma bu kadar destek boşuna yapılmadı.
megane megane sayıklıyorsunuz egsozcuya gittiler lastik yaptırdılar ohlins işin içine girdi track setupları defalarca yapıldı daha neyin derdindesinizki hondayı sevmiyoruz diyin çekilin kenarda bekleyin dünyada yeterince honda fanatiği var videolardan bile belli oluyor.
2015 Civic Type R development car achieves Nürburgring lap time of 7:50.63 seconds
HondaVideo
HİT 466.556 Bu video ikinci videodur ilk videoa render sorunu vardı 800,xxx lerde silindi.
Renault Mégane R.S. 275 Trophy-R Nürburgring Nordschleife lap record (full version) #UNDER8
Renault Sport
HİT 549.817
beni okula ya da eve çabuk goturemedikten sonra yesinler hondayi da renaultyu da , zaten nurn bize 3000 km çikip rekoru test etmiceksem banane![]()
Camurluktaki hava basincini tahliye edicek izgalaralar...
Tampondaki kontrast yaraticak siyah...
Neyse,konustum bugun almak icin. Sirf merakdan. 2 renk soyledim,hemen teslim ederlerse alacagim,neymis goruruz pistte. Benim yetenegim nereye kadarsa o kadar zorliyacagim sadece lastik degistirip. Kodumun renault yetkilileri yeni throphy yi getiremediler,bu olursa ustunu altini minciklariz.
Marka fanatikligide yapmayin yahu,sadece sevin tutun ama laf sokmak yada tartismak bir sey kazandirmaz.
Ben hem renocuyum hem porsche ci hem hondaci hem ferrarici(boyle terimler var mi cidden?)
21'inde belli olur hersey ama bu renk olmiyacagi kesin...
Ben 7:50 dönen typer'ı bayiye sipariş verip alabiliyor muyum? Hayır. Renaultsport megane 275i alabiliyor muyum? Evet. Ringde en hızlı biz olacağız diyen Hondaydı, keşke de olsaydı ama olamadı işte. Bu hondanın başarısızlığıdır.
.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)