Hala da atıyorum memur spec gibi ne ya Kırmızı olucaktı Kırmızı, zaten hb/5 kapı millet nereden bilsin type R ne olduğunu. Bunu kesin hb sıradan civic zannederler
Ülkemizde otomobilden Anlayan %10-15 kesim harici type R olduğunu anlamayacak bir spor araba olduğunu anlamayacak
Kast ettiğim o değil bana astarlı halde type R versin veya sadece motorunu versin Ef e swaplar gezerim
Olay şu Auto show da herkes arabadan anlıyan olmicak. Bakıcaklar Hıı bu Hb Civic mühim değil geç. Niye beyaz olduğu için dikkat çekmicek
Benim istediğim o Fuar da tüm gözler bu arabanın üstünde olsun.
İlk çıkarken kırmızı çıktı. Şu Hırsız-Polis Videosunda Kırmızıydı Fuarda da Kırmızı olması lazım dı.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Renk olayina sadece gülüyorum. Ole heybetli bi araba gorupte,sirf beyaz diye duz civic sanacak insan birakin sansin![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Çok mu zordu bu otomobili şu kanat ve geniş arkayla çıkarmak ? İlk hali mükemmel görünüyordu ama ikinci hali benim açımdan hayal kırıklığı.
rengi bence 10 numara
Teslimat en erken temmuz ortası. Sanırım perşembe fuarda olursun o gün konuşulur fakat her şey haziran ortası gibi belli olucakmış. Fiyat olarak, İngiltere'de Golf-R la aynı fiyatta. Tabi gene jdm ve Euro spec olarak ayrıca Euro spec'te gt opsiyon var. Buraya ne gelir belli değil.
Sorun her şey belli olmamasına rağmen belliymiş gibi bilgi dolaşması. Kısaca fiyat / teslimat vs. belli değil haziran ortası gibi belli olucak ama ısrarla bir çok ses çıkıyor. Honda esrarengiz hava yaratmak için bir şey yapmıyor. Bir senedir 2015 yaz ortasında çıkacağını söylüyor![]()
concept haliyle bunun arasında cok fark var bence cok kotu. kıçı özellikle hayel kırıklığı. renk olayına ve normal civic sanma olayına gelince. vw yıllardan beri difizör yapıp gti diye kakıtıyor yapmayın şimdi. normal polo ile gti arasında ne farkvar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)