145-155 arasi olucak. 18 adet gelicek ve birinin on siparisini onayladim. Hayirli olsun bakalim...
Buarada ici cidden kalitesiz,yani bu sinifa yakismiyor,biraz daha ustune koysam GolfR aliyorsun ve iscilik ortada,cok az emek yada kaliteyle olurdu... Bana dedikleri cok onemli "1" sey var ise,Agustosda pistteyiz....
18 tane gelecekse fiyatı güzel ülkemde ikinci ele düştüğü an 400 milyarı bulur.biran önce ies is falan almam lazım fiyatları 45 50 yi görecek anlasılan bari biz kar edelim
18 ilk partiden geliceklerin sayisi.
Sadece tek paket gelicek,GT pack diye bir sey yapicaklar. Yani hic bir halt secilemeyecek...
Sadece renk oda secilmis renklerden secmemiz gerekicek...
Bakalim paket belli olsun,icinde benim istedigim 1-2 sey olmazsa cidden kizacagim...
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
150 cok ama yaw bı kıa ceed felan 80bın lıra olmus dolu folf alıyosun 80 lı rakamlar var polo var 70 lere... hacımsel vergıden bıle parası normal
HONDA Türkiye yine farkını koyarak maviyi getirtmez bence. Ep3 vs Fn2de oldugu gibi... Kırmızı ve Beyaz satılırsa tüm araçlar şaşırmayın
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
araç çok güzel 2 ayrı modda kullanıyorsun normal modda kadran beyaz R tuşuna basınca kırmızı oluyor birde ordaki NSX consept motor yürür aksam yok iterek sokuldu altı komple kontapilak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)