User Tag List

Sayfa 212/498 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon
9446 sonuçtan 4.010 ile 4.028 arası

Konu: 2015 Typer

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde dyno verisi alınsa keşke referans alınabilecek biyerde, maha özellikle harika olur mesela. ben 306hp.vereceğini sanmıyorum bizdeki yakıt kalitesi ile.
    birde ring deki hızlanma ile neden dümdüz yoldaki hızlanma görüntüleri kıyaslanır onuda anlamıyorum, ring inişlerle çıkışlarla dolu bi pist tabiki farklılık gösterir, kaldıki o videoda 270kmh. yaptığı yerden önce hafif rampa vardır aşağı doğru o sayede o kadar çabuk hızlanıyor bence araç.
    hsonu gözlemlicez bizde tribunden aracı sürelerine bakarız Murat ENGİN kullanıcaksa tabi ciddiye alınır süreler gelecektir, yeni cupra da gelicekmi h.sonu piste Zero arkadaşımız?
    TeamPASAOGLU

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ona da Ok. 24 bin lira fark sence akıl karı mı?
    yok ben mantıklı olduğu içi yada olmadığı için yazmadım sadece fiyatını doğruladım . o paralara her ikiside akıl karı değil bana göre zaten . direk 2.el alternatifleri değerlendirirdim. çok daha iyi arabalar var .

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hafta sonu pazar günü geleceğiz ama fren balatama güvenmediğim için bu org da çıkmayacağım malesef bir aksilik olmazsa eylülde kuru zeminde çıkarız inş. Objektif olabilmek için çabamızı takdir eden herkese teşekkür ederim. Hafif jantla gitseydik rahatlıkla grçebileceğimizi gördük, o zaman standart beton gibi ağır jantlarıyla gelsen type r geçer derlerdi. En azından boş polemiği engelledik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde dyno verisi alınsa keşke referans alınabilecek biyerde, maha özellikle harika olur mesela. ben 306hp.vereceğini sanmıyorum bizdeki yakıt kalitesi ile.
    birde ring deki hızlanma ile neden dümdüz yoldaki hızlanma görüntüleri kıyaslanır onuda anlamıyorum, ring inişlerle çıkışlarla dolu bi pist tabiki farklılık gösterir, kaldıki o videoda 270kmh. yaptığı yerden önce hafif rampa vardır aşağı doğru o sayede o kadar çabuk hızlanıyor bence araç.
    hsonu gözlemlicez bizde tribunden aracı sürelerine bakarız Murat ENGİN kullanıcaksa tabi ciddiye alınır süreler gelecektir, yeni cupra da gelicekmi h.sonu piste Zero arkadaşımız?
    La olm şanzıman oranlarıda farklı. Biri 3 ü 133 de bitirio diğeri 148 de. O araba bu araba değil la. Honda da kabul edio zaten.
    IN BOOST WE TRUST

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arada 5-6 bin tl gibi fiyat farkı olsa bircok kişi typer alırdı zaten leona kımse bakmazdı ..Ama arada ciddi ciddi fiyat farkı var 20-25 bin tl arası , Typer o paralarıni haketmiceğini herkes söylemiş evet 170 -180 bin tl ye typer yerine, 140 a cupra alınıp geri 20-25 bin tl ye leonu hem pist hem gündelik kullanım için canavar yaparsınız buda bir gerçek.
    Elleme Sekelesin...

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typerın fiyatı kur farkı vs ile 200.000 tl lere dayansa da bir dahaki gelecek partinin de tamamının satılacağını düşünüyorum, boşuna o paralar verilir mi verilmez mi tartışılıyor bence. hızlı mı yavaş mı durur mu kalkmaz mı dan ziyade typer karizmatik araba, iki arabayı yan yana koysan kimse leona bakmaz bu gerçeklikte herşeye yeter.
    CAN CEYLAN

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Yan yana koyunca bakıp bakmamak biraz zevk meselesine girer, biz ona ilk bakışta type R daha dikkat çekici görüntüye sahip diyelim bence.
    Şahsen o kadar cafcaflı görünen dikkat Çeken arabaya binmek istemem.. Millet gözlüyle bakmıyor çünkü

soch-vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala bitmemişler arkadaş honda bu insanlarda ne yara yapmış 212 sayfanın 200 ü yok ring rekoru yalan yok yavaş hızlanıyor yok donanım eksik yok o para etmezz arkadaş zorla satmıyorlar almayın bırakın *** atmayı 140 bin leona veren 160 typer a hayli hayli verir.

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı soch-vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala bitmemişler arkadaş honda bu insanlarda ne yara yapmış 212 sayfanın 200 ü yok ring rekoru yalan yok yavaş hızlanıyor yok donanım eksik yok o para etmezz arkadaş zorla satmıyorlar almayın bırakın *** atmayı 140 bin leona veren 160 typer a hayli hayli verir.
    burası takdir edersiniz ki bir otomobil forumu ve buraya benzer dünya genelinde bir ton forum var.
    insanlar forumlara neden girerler,yazarlar çizerler,okurlar,paylaşım yaparlar hiç düşündünüz mü?

Allah'ın yarattığı varlıklar bile eleştirilirken,kulların yaptığı şeyleri eleştiremeyecek mi insanlar?

bence bu tarz yorumlar yapmadan önce üyelerin forumların amacını idrak etmelerinde fayda var.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TRye hiç manuel cupra gelmeyecek mi acaba? Almanya'da satılıyor gözüküyor şuanda.Aslında onunla denetmek lazım

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim milletimiz en sevmediğim huyu bu. Tuttuğu takımıda, bindiği arabayıda, oy verdiği partiyide körü körüne savunmak çok saçma değil mi? Murat abi eşinden dostundan rica edip aracı alıp denemiş, aklımızdaki soru işaretlerini yeteri kadar gidermiş ve objektif bir yorum yapmış. Sizse hala birbirinizi yiyorsunuz. Şu fiyatı edermi etmezmi tartışmasını bırakın bence, bu ülkedeki hiçbir araba parasının arabası değil. Devletimiz sağolsun varolsun

Bu arada adam ferrariden porschedan inip typeri test ediyor ve tayyara hiç binmemiş insanlar gibi yerden yere vurmuyor ya da fanatiklik derecesinden yüceltmiyor. Bu sınıfta farklılık iyidir, renk kattı ve güzel bir organizasyon ve güzel reklam yaptılar. Şu konuda daha teknik ve özenli mesajlar görmek istiyorum.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim milletimiz en sevmediğim huyu bu. Tuttuğu takımıda, bindiği arabayıda, oy verdiği partiyide körü körüne savunmak çok saçma değil mi? Murat abi eşinden dostundan rica edip aracı alıp denemiş, aklımızdaki soru işaretlerini yeteri kadar gidermiş ve objektif bir yorum yapmış. Sizse hala birbirinizi yiyorsunuz. Şu fiyatı edermi etmezmi tartışmasını bırakın bence, bu ülkedeki hiçbir araba parasının arabası değil. Devletimiz sağolsun varolsun

Bu arada adam ferrariden porschedan inip typeri test ediyor ve tayyara hiç binmemiş insanlar gibi yerden yere vurmuyor ya da fanatiklik derecesinden yüceltmiyor. Bu sınıfta farklılık iyidir, renk kattı ve güzel bir organizasyon ve güzel reklam yaptılar. Şu konuda daha teknik ve özenli mesajlar görmek istiyorum.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahahahaha egemenede inanmis ulan egemen sen yapma bari

Commander696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ona da Ok. 24 bin lira fark sence akıl karı mı?
    Cupra nın üstüne 40bin tl verip golf r almak veya 60bin tl verip s3 almak akıl karı mı peki?Cupra iki araçtanda pistte daha iyi zaman yaparken?Bende bunu merak ediyorum golf r alıcam veya s3 alıcam gelicek daha alt sınıf olan seat benden iyi zaman yapıcak.Hoş bir durum değil doğrusu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cupraya rakip olarak, 1 yıl sonra tanıtılmış, turbolanmis ve 30hp artisi olan bir araç, üstüne 30 bin liralik da farki var... Buna ragmen bence de önde olmaliydi. Typer cok seksi muhtemelen ben de tercih ederdim fakat fiyat olarak arada dağlar olmasaydı. Fanatik olmaya gerek yok ama pek rakip olamamışlar f/p olarak. Su durumda typer asi duruşuyla önde sadece. Aradaki 30 bilik farka cuprayi kurcaladiginizi düşünün birde...
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    type-r bolt on ne olur bilemiyorum ama leon dv+dp+cai+cooler+yazılım ile 430 oluyor.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arada dünya kadar fark var işte onu anlatamıyorum. Golf R deli gibi yüklü bir araba. Koltuklar olsun donanım olsun. S3 bile o düzeyde değil ergonomi ve kalite olarak. 40K veriosun ama 4 çeker ve full dolu donanımlı araba alıosun cupradan sonra. Fark bu.
    IN BOOST WE TRUST

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cuprayı biraz doldursan paket olarak 160bin civarına geliyor galiba. yanyana koydugun zaman görsel olarak çok ağır basar Honda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)