her honda konusuna sabit *** atan tipler var. ellerinden geldiğince konuyu baltalamak niyetlerini hiç değiştirmediler. 5 senedir bu forumdayım, sürekli okuma öğrenme amacından başka hiçbirşey gütmedim. hiçbir konuda birbaşka markayı bu tipler gibi körü körüne kötülemedim. amacınız ne aq bi söylesenize... rekoru biz kırıcaz mı dediler ki demediler diyenler var velevki dediler. kıramadılar mı, sözünü tutamadımlar dersin. aracı beğenmedin mi tasarımı bence güzel değil dersin. eleştirirsin eyv. bende eleştiriyorum. hatta aynı noktalarda birleştiğimiz bazı konularda oluyor honda hastası olmama rağmen. ama ben tutup milyon dolarlar harcanarak yapılan golf r a yada mgrs e haddim olmayarak *** atmıyorum. aşağılama, dalga geçme, sürekli kullanıcılarını kötüleme yapıyor hep aynı kişiler. la siz hayrola ya cidden merak ediyorum amacınız ne ? 1 kere girer yaparsın yorumunu sonra çıkar gidersin. sürekli neyin derdindesiniz siz ? sizin gibiler yüzünden foruman soğudum. nerede honda fiyat konusu olsa, ordasınız. honda yeni model konusu olsa siz ordasınız. aynı yorumlar sürekli. şu konuda bile 136 sayfanın yarısından fazlası boklamakla geçti. ya bi işinize baksanıza siz. hiçbir hondacı yada japoncu sizler kadar saygısızca, dalgacı uslüpla eleştiride bulunmuyor. teknik olarak eleştir kardeşim, beraber eleştirelim. sürekli bi incici havalarından capsler şarkılar türküler. bıktırdınız kendinizden.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Aletin çok güzel tutunduğu zaten çok belli, karşılaştırma videosu var bir tane.
Leon Cupra, type-r ve mrs ile. Pistte en iyi süreyi type-r yapıyor. Ben yavaş olmasını downforce'a bağlıyorum.
Çok uğraştık demişlerdi zaten downforce ile. Bence sebebi bu, gelince biri o paraya kıyıp alır da kanadı falan sökerse anlarız![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Foruma çok girmiyorum artık ama değişmez gerçekler vardır.
Konuya yazanlar her zaman aynıdır, emeği tebrik etmeyi bilip takdir eden veya eleştirenler ve oturduğu yerden laf salatası yaparak ego tatmin edenler. Tabi forumda bazı eski arkadaşların kardeşlerinde tutumu örnek oluyor millet şımarıyor.
Bu arada fuarda 54K 55K konuşması geçiyor o zaman 154 Tl ye geliyordu araba videoda konuşması geçiyor. Kur konusunda acil sabitleme yapmaları lazım.
Videonun başında fiyatı konuşuyoruz.
The Other Side of Honda
Ya beyler ben mi interneti yeni kesfettim bilmiyorum ama reklama hasta oldum.
Size aciklamalari yapiyor ama videoyu izlerken istediginiz zaman R tusuna basin hondanin other side ini gorun. Izledigim en iyi reklemlardan biri.
74 model sehpa...
Bu arada sadece tablettw yada bilgisayarda dedigim gibi izleyebiliyorsunuz. Hakkaten deger izlemeye.
74 model sehpa...
Arabayı kullandıracak başka adam bulamayıp At hırsızına vermeleri enteresan olmuş![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bugün izmir honda servisinden türkiye genel müdürünü aradık agustos sonu geliyor araç şimdilik toplamda 15 adet şipariş geçilmiş bunun 2 si izmire gelenlerin 11 i kırmızı renk![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
babasının fabrikasıymış gibi honda savunucuları olduğu sürece o rahatsız olduğunuz mesajları görürsünüz
iğne çuvaldız ilişkisi...
The Nürburgring Just Banned Lap Records — APEX
Ring için kötü haber. Üreticilerin rekor denemelerinin yasaklanması gündemde.
Bu aracın,önceki iki nesilin aksine 3 kapı olmamasının sebebi nedir abiler ? Bu halde olması pazar da ya da pistte daha mı avantajlı olmasını sağlıyor ?
Dünya yı bilmem ama sırf 5 kapı olması Türkiye de büyük pazar avantajı en basit örneği kaç tane hb/3 kapı polo gti satıldı kaç tane hb/5 kapı gti satıldı
Bmw 3 serisinde coupe mi fazla yoksa sedan mı fazla? Milletimiz biraz aile spec veya 2. elinin daha hızlı gitmesi için hep hb/5 kapı veya sedana yöneliyor.
Açıkcası 3 serisi coupe almaya giden bir adam 3 sedan almaz keza tam tersi içinde bu geçerli çünkü iki model farklı hedef kitleye yönelmiş ve ikisi de oldukça fazla satmıştır,bu pek doğru bir örnek değil.Polo 3k daha az satıldı çünkü scirocco o alanda zaten ihtiyacı karşıladı.E ikinci eli düşünülen bir araç olsa daha gelmeden 15 tane satmazdı zaten.
Buarada şu ünlü reklamda typer kullanılmadan çekilmiş mi deniliyor, ben mi yanlış anlıyorum?
Behind The Work: Honda Civic Type R ‘The Other Side’ - YouTube
pkk nın japonya uzantısı gibi hondadan bahsederlerse honda severlerde savunurlar bu kadar basit. hondanın neyi kötü ? son zamanlardaki tasarımı değil mi ? bence de öyle iğrenç tasarımları. bunun haricinde dizel pazarına geç girişi, yüksek hacimli dizel motorla girişi, tam bir fiyasko dimi ? bence de öyle. günümüz kullanıcı kitlesinin çok bozduğu, satış rakamlarının bomboş teneke bir araba için çok yüksek olduğu mu ? evet bence de öyle. bana göre başka kötü özelliği yok.
gelelim iyi özelliklerine. eski teknolijiyle çok sağlam motorlar ürettiği, günümüz teknolojisindeki after market ürünler ile güncel araçlara çok rahat kafa tuttuğu doğru mu ? bence doğru. sorunsuz makineler ile ekonomik mi ? bence ekonomik.
gelelim asıl noktaya. bu gerçekleri iyi yada kötü bu gerçekleri, her honda konusunda, daha kaç kere yazacak bu aynı insanlar ? 1-5-10-20 kaç kere ? tamam kardeşim söylediniz, bitti. sürekli zevkle bir honda konusuna giriyorum, hatta bir deneme konusuna giriyorum. video bitmiş yorumlara bakıyorum. alakasız araçlar olmasına rağmen ordan bi zıpçıktı yok vtec 35 bin tl ies 25 bin tl. ben o arabaların zaten o para etmeyeceğini biliyorum. tenekeden araçlar. senin aklı evvelliğine ihtiyacım mı var? nesin sen punisher mı ? her noktada hondaya geçirmek zorunda mısın ? benim ayar olduğum nokta bu. yoksa 1,2 kere elbette ben dahil yazmışızdır hondanın son zamanlarda her noktada sıçtığını.
asıl sorun hondanın bu paraları etmeyeceğini bile bile aşkla bu arabaya binen bizlerin bu tutkusudur, kişilerin gözüne batan. adeta apartmanda komşuların mutlu bir aileye imrenerek bakıp, iç çekip, arkasından paralı günlerde boklaması gibi.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)