Benim bildiğim 'kuru sabitlemiyoruz, 55.000euro olacak' sözünden sonra herkes kaporalarını geri aldı.
Bu kafayla 2-3 tane type-r görürüz.
Benim bildiğim 'kuru sabitlemiyoruz, 55.000euro olacak' sözünden sonra herkes kaporalarını geri aldı.
Bu kafayla 2-3 tane type-r görürüz.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Zamanında büyüklerimiz çalışmaya iş görmeye Almanya yerine Japonyaya gideydi, şimdi piyasada her yerde E30BMWler R30 skyline, Mercedesler Lexus, vw'lar toyota olmuştu zaten. O zamanlar ülkede R12 gören Murat 124 gören halk almanyaya gidip W115leri W124leri E30ları Audi 80 leri 100leri görünce tabi ne olduğunu anlamadılar, uzay mekiği gibi geldi. Sonra da bu halkta 'Alman aracı iyidir' muhabbeti dönmeye başladı. Bu toplumda ön yargıyı kıramazsın. Sen istersen mazdanın yaptığı gibi 14 sıkıştırmalı benzinli, 14 sıkıştırmalı dizel motor tasarla piyasaya çıkar günlük kullanıma, buna 6 yıl garanti ver üstelik. 2.0 Mazda 6yı CX5i 1.4 passat fiyatına sat, üstelik %45 yerine 95 oranlı parayı devlete ÖTV olarak vererek. Adamlar yine gidip, herkesin illallah ettiği dsgli, TSI motorlu golfü almak için 6 ay sıra bekleyecek, kapı kolunda ışık yansın diye ekstra para verecek. O yüzden böyle konularda tartışmayı hiç doğru bulmuyorum, herkes hakettiğini yaşıyor.
Honda Type-R ise 55bin euroya hiç satmaz bu yüzden. Mazda 3 MPS gibi olur sonu. Megane 3 RS gibi olur. Golf R satar ama deli gibi. 'Golf R şöyle iyi, böyle güzel, onla o kıyas edilir mi' diye bağıracak fanatik arkadaşlara da Focus RSi örnek gösterebilirim, golf R ondan da iyi derlerse de zaten hayal dünyalarında yaşasınlar.
Yazık oldu resmen. Fabrikadan orijinal halde turbo Vtec çıkmış bir araca aftermarket neler yapılırdı kim bilir.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Harbiden 55K euro ise geçmiş olsun... 3-5'i geçmez.
Kaporamı geri aldım![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
İnsAllah ilk etapta 40-50 tane getirirler. Nasılsa kimse almaz, kelepir fiyata dağıtırlar55k euro ne Allah aşkına...
Real Cars, Real Roads.
155.000TL yi kesinlikle geçmeyecek ve Temmuz teslimi yapacağız denildi. Ardından aynı yerden Eylül gibi teslim edebiliriz 54.000euro+ ıvır zıvır yaklaşık 55.000euro anahtar teslimi o günün kurdan denildi. Haliyle kapora geri alındı![]()
bende on odeme yaptım haladaha duruyor net soylenen agustos teslım etmeye calısırız ama eylul kesın
fiyatta 155 165 arası dendi
155 olsa bile suankı kurdan 54k € 160 bin tl yapar
150 lırayken 200e cıkmadılar yani bi anda![]()
İlker G.
Autocar incelemesi 3 gün önce çıkmış. Paylaşılmadı sanırım.
[/QUOTE]
Artıları: motor gücü, yüksek downforce ve grip, torque steer az, frenler çok iyi, gearbox çok iyi.
Eksiler: motor sesi kötü, direksiyon hissiyatı az
Son olarak megane rs ve golf r ile karşılaştırmış. Günlük kullanım için Golf R, pist için Megane RS seçerdim diyerek bitirmiş.
"life is too short to drive boring cars"
Adam doğru söylemiş.
Yeni kasa olsun fn2 olsun bir ep3 zevkini veremedi bana nedense.
K20a2 turbo olsun miss bence hala![]()
157 bin verdi bir arkadaşım agustos sonu eylül başı teslim demişler bekliyoruz bakalım
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
araba gelmeden hiçbir marka para almaz bence arkadaşınız parasını kaptırmış.
Bu yazıyı okuyun başlık çok önemli
http://www.autocar.co.uk/car-news/mo...ing-lists-grow
The Honda Civic Type R is sold out in the UK until February, despite the first cars having only arrived in the UK this month. In total, UK dealers have placed orders for more than 800 cars, prompting Honda UK boss Philip Crossman to declare "the car has already exceeded all our expectations".
Kısaca yazıda fiyat değil araba bulamamak problem![]()
Kimse kusura bakmasın ama birşey yazacağım.
En başından başlamak istiyorum.
1- Ring mevzusu. Krallar gibi reklamlar yaptılar 'Ring'de rekoru güle oynaya geçeceğiz' tadında. Sonra developement car adı altında, standart type-r çok ama çok hızlı olan bir araba ile bir süre yaptılar alın size kapak diye yayınladılar. Pazar akşam Goodwood festivalini izlerken spiker aynen şunu dedi 'bu da Honda standı, rekoru kırıcaz diye uğraşıp kıramayın type-r'ın yanındayız'. Böyle bir geyiğe hiç gerek yoktu, iyi bir süre yapacağız falan deyip de pazarlayabilirlerdi. Burda sayfalarca tartıştık boş yere, hiçbir işe yaramadı o konuşmalar da.
2- Fuar konusu. Ya herkesin yıllardır beklediği model çıkmış, arabayı fuar'a getirmişsin gövde gösterisi yapacaksın. Lan arkadaş bir tane eğitimli adam koy standın başına. Herkes bir şey sıkıyor, biri kilit var diyor diğeri yok diyor. Biri paket diyor, biri hepsi beyaz diyor, biri renk seçemezsin diyor, biri 135.000 biri 180.000 diyor. Şu forumdan Honda'dan nefret eden birine para verip oraya koysalar çok daha iyi bilgi verirdi. Tanıdıklarım 4-5 bayii'ye kapora verdi, fiyat belli değil renk belli değil diye. Honda Türkiye resmen sınıfta kaldı.
3- 270 top speed mevzusu. Bangır bangır bağırdılar top speed'imiz 270. Çok önemliymiş gibi 40 takla attılar. Ring videosu hariç uçurumdan uçmadan 270 yapabilen araba çıkmadı. Benim fikrim downforce yüzünden yapamıyorlar ama ne olursa olsun ne gerek vardı bu kadar şişirmeye. Bu arada sınıfının en hızlısı Leon Cupra 270 yapabilmesine rağmen bu konuda bir reklam kampanyası yürütmedi yürüttüyse de ben bilmiyorum.
4- Çok hızlıyız 310hp'yiz, k20 falan filan. Lan hani hız? Keriz miyiz biz, forumda hızlanma videosu izleyip neyin ne olduğunu anlamayan olmadığı gibi dünyada da öyle. Gitmiyor araba, bal gibi gitmiyor. Ring videosu çıktığında hepimiz 'oha nasıl gidiyor' falan dedik. Üşenmedim ring videosun'da meşhur düzlüğün eğim yukarı kısmında ki hızlanmaya baktım bir de düz yolda çekilmiş güncel type-r videolarına, sonuç mu? skandal. (ring'de arabanın 10kilometredir gazladığını ve ısınmış olacağını da unutmayalım)
5- Ben mesela çok hızlı olmasın, hissiyatlı olsun mekanik olsun kafasında adamım. Type-R gerçekten bana göre olabilir. Eminim ki mekanik tutunması çok iyidir, hissiyat süperdir. Ama soğuttular beni de herkes gibi. Honda altından kalkamayacağı birçok mevzunun altına girdi orda da kaldı bence.
Sonuç: 55.000 euro'ya bunu alacağıma, hayvan gibi hızlı giden kilitli leon cupra 280 alırım. En azından ne olduğu belli.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Orcun ağzına sağlık. Özet olmuş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)