bu nasıl 310 hp araba ben anlamadım ya... leon un 200 sonrası hızlanma isteğine bak bide typer a bak.1.4 tsi gibi hızlanıyor typer.
bu nasıl 310 hp araba ben anlamadım ya... leon un 200 sonrası hızlanma isteğine bak bide typer a bak.1.4 tsi gibi hızlanıyor typer.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
kaparoyu ne zaman verdiniz! Hiçbir zaman haziranda teslim ederiz demediler. İlk konuşmaya şubat ayında gittim kaparo dahi almadılar çünkü merkezden kaparo alabilirsiniz demediler dediler. Teslim olabilecek tarihi söylediler ki bu da temmuz ortası sonu gibiydi. Dünya da temmuz sonu ağustos başı teslim olacağı belli olan arabayı size haziranda teslim ederiz dedilerse ben olsam şüphelenirdim.
Ardından herhalde gelmeyecek diye martta 2015 s3 sedan aldım. Binmeye başladım ki fuardan 1 hafta kadar önce arayıp kimlik fotokopisi + renk ve sembolik bir para istediler. Teslim için gene aynı tarihi söylediler. Paket seçme şansı yok dediler. Fiyat 50-55€ bekleniyor dediler. Fuarın bitiminden birkaç gün sonra arayıp 54€ fiyat belirlendi dediler. TL fiyatı teslim sırasında belli olur dediler.
Bak şimdi burada yamuk yumuk var mı yok! Benimde kulağıma bir sürü şey geliyor mesela hepsi beyaz gelecek diyen bayii bile vardı vs. Ama bu işi ciddi ve doğru yapan bayii en baştan beri aynı şeyi söylüyorsa gerisi dedikoduyu geçmez.
Yani siz kaparoyu geri almasanız da ilk gelen arabalardan alamayacaktınız.
Bu arada bayiye iki arkadaş gitmiştik diğer arkadaşımda kaparo vermek istedi bir tane araba gelecek sonraki parti ne zaman belli olmadı diye kaparo bile almadılar ki arkadaşım bayii sahibinin arkadaşıydı sırasını bana vermiş oldu.
bende kapora yatırdım ılk gelen araclardan bırısını alabılcegımızı soledıler ama paket muhabbetı kafamı karısıtırdı sımdı gelener gt pakaetmı olacak standart mı olacak görecelı sanırım
Bu kadar muhabbeti yapıldıktan sonra 200bin civarı bi rakam duymamamiza şaşırıyorum.
Kapora alındı ilk gelen partiden size ayarlanacak dendi temmuzda teslim sözüyle çünkü ağustosa kalırsa almaktan vazgeçeceğiz bekleme şansımız yok dedik. Kesin olarak ayarlanacak sıranız hazır ilk gelenlerden birini vereceğiz 155.000TL yi geçmeyecek 151-152 olma ihtimali yüksek dendi (bunlar fuarın ilk haftasının ortasında konuşulanlar) . Teslimatın temmuza yetişmeyeceğini ve fiyatın muhtemelen 155+ rakamlara geleceğini öğrenince vazgeçtik durum basit. Başka bir bayideki satışçı arkadaş ben kesin teslim ederim sözümü yemedim hiç haber bekleyin dedi. Bekledik haber gelmedi. Aradık saat 11 gibi daha yatıyorum yeni uyandım bayiye geçmedim dedibir daha da dönmedi. Sorun şu ki araçtan bahset dediğimizde bunda yanan lastik var ve 400 tane getiriyoruz falanda dedi aynı arkadaş
başka bayide arabayı iyi bilen insanlarda vardı araç başında ama her bayi bence buna özel bilgili birini koysaydı başına iyiydi. Arabanın kendisi hariç kimse tanıtımını pazarlamasını yapamadı maalesef..
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bir yorum yaptık beğenmedim diye iletiler gelmeye başladı
Abicim objektif olun biraz o kalitede ekran olmuş mu oraya yani
Motoru için gidişi için alıyor olabilirsin arabayı da sonuçta bir para veriyorsun az da kalite beklentin olsun.
İlk parti araçlar fabrikadan çıkmış
http://www.carscoops.com/2015/07/fir...dels-roll.html
"life is too short to drive boring cars"
yanlız mavide efsane duruyor
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)